serwantez Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) Oto krótka historia zdarzenia Po powrocie z serwisu (popsuta druga karta graficzna) laptop bardzo ale to bardzo sie grzał osiągając nawet 80 C podczas obiążenia procesora. Czym prędzej rozkręcilem go i moim oczom ukazał sie straszny widok. Pierwszym była pasta termoprzewodząca a raczej jej brak, kolejnym taśmy termoprzewodzące pomasakrowane i założone uznaniowo tylko na niektórych pamięciach karty oraz nie było jej na samym procesorze karty :/. Nie bede już go oddawał do serwisu bo sie troche tego obawiam. I tutaj moje pytanie czy ta taśma http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=564 jest dobra czy szukac czegoś lepszego ? I czy moge ją gdzies dostac w krakowie bo jak chodziłem po sklepach to sprzedawcy nie bardzo sie orientuja co to wogóle jest. Daje coś zastosowanie np. Coollaboratory Liquid Pro czy w laptopach nie ma sensu wydawac 35 zł na taką paste bo wystarczy zwyła pasta ze srebrem i nie będzie sie czuło zbyt dużej różnicy ? Edytowane 7 Listopada 2006 przez serwantez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Moze dostaniesz w Krak... sir Afeen bedzie wiedziec moze, albo Raptor. Co do samej tasmy, to jest bardzo dobra. Wiem, bo sam jej uzywalem swego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...