Bolus1 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 http://kdo.pl/product_info.php/products_id/10539 czy to możliwe ? jeśli tak to jeszcze dzisiaj kupuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 jak najbardziej MOZLIWE KUPUJ !! ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A co ma byc mozliwe? : ] To normalne przeciez, ze ceny spadaja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_lukash_ Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 http://kdo.pl/product_info.php/products_id/10539 czy to możliwe ? jeśli tak to jeszcze dzisiaj kupuje! sam kupilem moja karte w tym sklepie dokladnie tydzien temu za 396zl :-) w miedzyczasie widzialem ja tam za 389zl wiec podrozala nawet ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bitrut Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 http://www.ulubiony.pl/?action=StoProd&...698&u=12490 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus1 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 myślałem czy nie kupić 100 zł droższego Galaxy GE 1.0 ns z coolermasterem ?:> podkręcać chce TERAZ tylko na Stockowym V :) więc co wy na to? opłaca się ? czy jednak tego Sonic+ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 http://kdo.pl/product_info.php/products_id/10539 czy to możliwe ? jeśli tak to jeszcze dzisiaj kupuje! Proponuję się DOKŁADNIE dowiedzieć czy karta jest na stanie, bo ja kupowałem w zeszły wtorek, od razu wpłaciłem kasę, a tu wyszło w czwartek, ze karty już się skończyły (wpisali większą ilość niż posiadali na magazynie) i mają dojść dopiero w czwartek od polskiego dystrybutora Palit! Myślałem, że ich uduszę :angry: chociaż dzisiaj przyszło info, że karta została wysłana. Zobaczymy jutro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_lukash_ Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 jak mi w srode przyszlo info ze wyslane (zamowilem w poniedzialek rano, jedna z 3 ostatnich sztuk wg. informacji na stronie) to w czwartek ok godz 13 karta byla u mnie :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 ChrisG, a orientujesz sie jak wygląda współpraca serii 7 w SLI pod Vista na tych nowych betach ?NIestety nie,7600 niemam juz od 2 miechow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus1 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 to zamówiłem tego Sonic+ z kdo.pl i okazało się to co już pisał KubaB, nie mają na magazynie i wyślą mi dopiero 4 września.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No niestety moja zmiana 8600gt na 8800gts skończyła się fiaskiem, tak więc zapytam tutaj. Panowie jest jakiś sposób na podłączenie tej karty lecz nie przez tv-out. Wiem że można przejścówke DVI-Hdmi ale czy w ten sposób można uzyskać HdTV. Ja bez oglądania filmów na TV sobie życia nie wyobrażam, więc jeśli nie ma żadnej opcji będe tak długo palił te karty aż mi w końcu albo przyślą inną albo zwrócą kase. Ehh Szkoda po prostu nerwów, a miało być tak pięknie. Dajcie jakąś szybką odpowiedz. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Jesli masz SONICA+ to tam TVout dziala normalnie - wiem bo sprawdzalem u siebie - prawdopodobnie jest to z wiazane z poprawiona wer Gpu ... (Sonic+ posiada Rev 303) wiec podpinaj i nie boj zaby ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No nie gadaj hehehehe. Masz na to jakieś dowody, coś co by mnie przekonało w 100% . Wybacz ale nie chce mi się czekać znowu 2 tyg na karte no chyba że bedę musiał. Także jakby ktoś to jeszcze potwierdził byłbym w 7 niebie:) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Jesli masz SONICA+ to tam TVout dziala normalnie - wiem bo sprawdzalem u siebie - prawdopodobnie jest to z wiazane z poprawiona wer Gpu ... (Sonic+ posiada Rev 303) wiec podpinaj i nie boj zaby ;-) Moglbym podlaczyc mojego sonica+ do TV ale...... .....jezeli cos sie stanie to bede mial 2 grafe w serwisie, zostane bez kompa na ok 14 dni i bede musial jakos to odreagowac :D Wiec nie boj zaby i podaj swoj adres :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A już prawie podłączyłem.....:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Właśnie dotarła do mnie moja karta. Palit 8600GT 540/1400 Na rocznym systemie uzyskałem w 3dMarku 2003-15870 pkt 2005-10198 pkt Czy to dobre wyniki jak na kartę o standardowych ustawieniach ? Pozdrawiam Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez AlienMks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Gdzie kupie najtaniej 86GT Sonic+ z wysyłką za pobraniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus1 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Jak Odróżnić z wyglądu Sonic'a od Sonica+ najlepiej nie wyjmując z pudełka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Jak Odróżnić z wyglądu Sonic'a od Sonica+ najlepiej nie wyjmując z pudełka ?Może naklejką na której widnieją zegary karty? [; Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 na pudełku napis sonic lub sonic + narawdę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Kurde, mnie ostatnio wkurzyło ostatnio dziwne zachowanie karty.... Niby poprawnie działała na ustawieniach z sygnaturki, ale czasem coś wywalało... Zainstalowałem ATITool i co się okazało??? Czym więcej podkręcę rdzeń, tym mniej mogę podkręcić pamięci :blink: Czy to normalne??? To tak, jak by ogólnie karcie brakło V. Pobawiłem się trochę w różne ustawienia i testy, i wyszło mi bez błędów 705/1010Mhz :huh: Jeśli rdzeń jest na default, to pamięć kręci się bez błędów do 2200Mhz. To typowe ???? Bo ja pierwszy raz z czymś takim się spotykam.... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Normalne. Sekcja zasilania nie wyrabia z dostarczaniem wystarczającej ilości prądu dla mem i rdzenia jednocześnie, dlatego podnosząc wyżej rdzeń oc memek spada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Może naklejką na której widnieją zegary karty? [;Po zegarach nie dojdziesz , na pudelka jest naklejona duża czarna naklejka a na niej albo pisze Sonic , albo Sonic + . do tego z boku pudełka jest naklejka dystrybutora biała mala i tez powinno pisać xxxxxxxxxsonic+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rops Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Normalne. Sekcja zasilania nie wyrabia z dostarczaniem wystarczającej ilości prądu dla mem i rdzenia jednocześnie, dlatego podnosząc wyżej rdzeń oc memek spada.Ciekawe, a czy jak odłączę wiatraczek z grafy i podłącze go na płycie/założę chłodzenie pasywne wzrośnie mi OC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) ale wy macie problemy z TV-outem to az sie wierzyc nie chce. robicie z igly widly. u mnie normalnie kable s-vhs jest wiecznie wepniety w karte. natomiast do TV podlaczam wtedy kiedy chce skorzystac. Na starym radku 9600 czy TV dzialal czy standby czy kompletnie zgaszony bez zadnych cyrkow podlaczalem kabel i wsio dzialalo. Na palicie dla bezp. podlaczalem przy zgaszonym TV a normalnie dzialajacym kompie i tez dziala. jednak obsluga TV-out Radzio >>> GF i to mnie w tej karcie boli. gdzie sa te opcje trybu teatralnego jak w ATI??? Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Bede robil arta o wydajnosci 8600single i SLI w dx10 tytuly wiadomo jakie bio,medal i reszta,jakies sugestie co do rozdzielczosci i ustawien mile widziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Po zegarach nie dojdziesz , na pudelka jest naklejona duża czarna naklejka a na niej albo pisze Sonic , albo Sonic + . do tego z boku pudełka jest naklejka dystrybutora biała mala i tez powinno pisać xxxxxxxxxsonic+ A nie ma już takich pudeł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bitrut Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) Mam ojca elektronika. Jesli chodzi o te cyrki z padajacymi Palitami po podlaczeniu s-video, to ojciec mowi, ze wina prawdopodobnie lezy w roznicy potencjalow pomiedzy masa w komputerze a masa w TV wynikajacej z podlaczenia do TV anteny (kablowka, albo antena zbiorcza) - podobno czesto roznica potencjalow dochodzi nawet do 100V. Wiec wydaje mi sie, ze rozwiazania problemu sa nastepujace: 1. Przed podlaczeniem s-video do TV odlaczyc kablowke od TV (ew. antene zbiorcza). 2. Jesli ktos ma w kompie tuner TV i ma do niego podlaczona ta sama antene co do TV, to nie powinno byc problemu ze wzgledu na wyrowanie mas na kompie i TV. 3. Nie powinno byc tez problemu jesli ktos ma tylko satelite. Z tunera satelitarnego raczej wysokich napiec nie bedzie. Oczywiscie wtedy do kompa nie moze byc podlaczona zadna kablowka. Mam nadzieje, ze wyrazilem sie w miare jasno. Oczywiscie nie daje glowy za to co napisalem. Sam jeszcze nie posiadam Palita, ale sie przymierzam do zakupu w najblizszym czasie. Trzeba by zrobic teraz mala ankiete wsrod tych, ktorzy testowali s-video na Palicie: Czy komus po podlaczeniu s-video karta padla, a jego konfiguracja spelniala jeden z 3 przypadkow wymienionych przeze mnie? Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez bitrut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Pytanie do Użytkowników, którym padły Pality - z ilu pinowego kabla s-video korzystaliście? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Normalne. Sekcja zasilania nie wyrabia z dostarczaniem wystarczającej ilości prądu dla mem i rdzenia jednocześnie, dlatego podnosząc wyżej rdzeń oc memek spada.Jest jakiś sposób by sekcja zasilania dawała radę większemu OC ? Bo chyba v-mod samego rdzenia nic tutaj nie pomoże..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...