radiergummi Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 jesli tylko wychodzi jakis update to steam automatycznie sciaga i instaluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus1 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 No to ja wiem że tak steam robi.. ale przecież nie każdy ma CS:S'a ze steama niektórzy mają taką bardziej przyjazną wersje bez steama :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Kurde. Powiedzcie mi robiąc zwarcie na karcie ( przypadkowo oczywiście) mogłem też uszkodzić swoje pamiątki??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus1 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Tak, mogłeś uszkodzić wszystko :) ee peszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Tak, mogłeś uszkodzić wszystko :) ee peszekeeee weź tak nie mów, bym się z lekka wkurzył:) ogólnie wszystko ładzia ale teraz jak mam podkręconego kompa tak jak w sigu to freezy co chwila. Ale mam zmienioną kartę więc łudzie się że to przez to :PP tak tak wiem to nie to..:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 No to ja wiem że tak steam robi.. ale przecież nie każdy ma CS:S'a ze steama niektórzy mają taką bardziej przyjazną wersje bez steama :PJak dla mnie to bardziej przyjazny jest oryginał... Przynajmniej jest zawsze up to date. Kurde. Powiedzcie mi robiąc zwarcie na karcie ( przypadkowo oczywiście) mogłem też uszkodzić swoje pamiątki???Robiąc zwarcie na karcie można ją uwalić całą, a nie tylko pamięci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Jak dla mnie to bardziej przyjazny jest oryginał... Przynajmniej jest zawsze up to date. Robiąc zwarcie na karcie można ją uwalić całą, a nie tylko pamięci :wink: Wybacz nie sprecyzowałem. Zwarcie było na karcie która poszła z dymem, jest teraz na gwarancji a mi chodzi o pamięci RAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Kumpel kiedyś zrobił zwarcie na grafie, poszło z dymem pół kompa ;) Tak, ale teraz pytanie czy korzystasz ze steama i masz wszystkie uaktualnienia do cs:s'a ? engine ten sam ale Dark Messiah wyszedłem sporo później i być może miał coś zmienione.. a nawet na pewno miał coś zmienione icon_smile2.gifTak, korzystam ze steama i wszystko jest up-to-date, ale wydaje mi się że DM ma tę samą wersję engine. Edytowane 25 Września 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1110 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Skąd ściagnać nowsze sterowniki np 163.69 lub 163.71?? Na wszystkich linkach jakie znalazłem i stronach wyskakuje, że nie ma pliku i nie można pobrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 a nie latwiej poszukac u samego zrodla? http://www.nzone.com/object/nzone_download...betadriver.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 a nie latwiej poszukac u samego zrodla? http://www.nzone.com/object/nzone_download...betadriver.html A ściągałeś stamtąd ostatnio ?? Bo mi np. 3 dni temu stamtąd od razu urywało połączenie i nawet 1mb nie mogłem ściągnąć. Kolejny wujek dobra rada ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) A ściągałeś stamtąd ostatnio ?? Bo mi np. 3 dni temu stamtąd od razu urywało połączenie i nawet 1mb nie mogłem ściągnąć. Kolejny wujek dobra rada ... Tak. Dla testu zrobilem to ponownie 30s temu i dziala, wiec nie wiem wujek do czego pijesz. Edytowane 26 Września 2007 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 male moje spostrzezenie ostatnio pytalem czy procek z 1 rdzienienm nie jest waskim gardlem dla grafy 8600GT dzis po zakupie X2 z opisu nizej wiem ze jest, zakup lepszego proca jest WARTY np. colin DIRT nie dosc ze juz wreszcie jest plynny to zwiekszylem troche detale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Hardwin a jak wygląda sytuacja z grami korzystającymi wyłącznie z 1 rdzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Hardwin a jak wygląda sytuacja z grami korzystającymi wyłącznie z 1 rdzenia? tą informacją podziele sie pozniej jestem w robocie, nie mam czasu wogole ostatnio tyle co wczoraj w nocy sie pobawilem wiecej OC procka niz grami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 dzis po zakupie X2 z opisu nizej wiem ze jest, zakup lepszego proca jest WARTY np. colin DIRT nie dosc ze juz wreszcie jest plynny to zwiekszylem troche detale Nie podniecaj się tak , bo takiego kopa dwa jajka dają tylko w Dircie , nowym Medalu i Lost Planet. W innych grach liczą się mhz na cpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 W WiC też 2 jajka dają kopa... A raczej na 2 rdzeniach gra się nie wywala / nie przycina / nie doczytuje w ogole (mam porównanie z identycznym zestawem jak mój tylko prockiem 1 rdzeniowym). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Nie podniecaj się tak , bo takiego kopa dwa jajka dają tylko w Dircie , nowym Medalu i Lost Planet. W innych grach liczą się mhz na cpu.Co jak co ale wydaje mi się, że teraz mało która nowa gra NIE będzie korzystała z 2 rdzeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Duża część nowych gier korzysta z dwóch rdzeni , ale nadal jest bardzo dużo gier gdzie dwa jajka nic nie dają lub nawet pogarszają osiągi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Duża część nowych gier korzysta z dwóch rdzeni , ale nadal jest bardzo dużo gier gdzie dwa jajka nic nie dają lub nawet pogarszają osiągi. ja powiem krotko wole x2 2000Mhz niz 1 core 2800Mhz jak mialem wczesniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszek Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Witam. Czy miał ktoś problemy ze sterami 163.71 beta typu nie stabilny komp, restarty podczas gry. Miałem problem podczas odtwarzania filmów (zbyt jasny obraz) i instalacja nowych sterów pomogła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 ja powiem krotko wole x2 2000Mhz niz 1 core 2800Mhz jak mialem wczesniej poważnie zastanawiam się nad kupnem jakiegoś x2 na s939 mówisz warto aż tak bardzo ? (tak w razie sugestii na c2d nie przechodzę póki co bo kupiłem lcd i może samochód zmienię :D) Witam. Czy miał ktoś problemy ze sterami 163.71 beta typu nie stabilny komp, restarty podczas gry. Miałem problem podczas odtwarzania filmów (zbyt jasny obraz) i instalacja nowych sterów pomogła. jakby ktoś miał to pewnie by napisał <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) poważnie zastanawiam się nad kupnem jakiegoś x2 na s939 mówisz warto aż tak bardzo ? (tak w razie sugestii na c2d nie przechodzę póki co bo kupiłem lcd i może samochód zmienię :D) jakby ktoś miał to pewnie by napisał <_< Ja kupiłem X2 młodemu Brisbane i teraz pluje sobie w gębę że nie C2D ........ [gluteus maximus] nie oC a tempy większe niż na C2D. ale jako tako jest OK . zawsze to 2 jajka , koszt mały a do grania styknie. .... Edytowane 26 Września 2007 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Czy ktoś wie czy Palit Super z 512MB też się pali przez TV OUT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 jestem swiecie przekonany, ze w 90% uszkodzen karty powstalych przy podlaczaniu tv wynika z winy uzytkownikow i stosowania kabli z bazaru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 jestem swiecie przekonany, ze w 90% uszkodzen karty powstalych przy podlaczaniu tv wynika z winy uzytkownikow i stosowania kabli z bazaru.Chyba się mylisz kolego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 jestem swiecie przekonany, ze w 90% uszkodzen karty powstalych przy podlaczaniu tv wynika z winy uzytkownikow i stosowania kabli z bazaru. Nie chyba a na pewno <_< sprawdź co Sideband zrobił zanim swoją sztukę podłączył B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sisay1982 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 - Number of Z Compare Units / Clock (Cycle) : 64 pixels or 16 pixels with 4x FSAA. o co w tym biega ?? jest gdzies opisane na jakiej zasadzie to dziala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszek Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 jakby ktoś miał to pewnie by napisał <_< Odkrywczy jesteś. Jak masz takie bzdety bazgrać to już lepiej się w ogóle nie wypowiadaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 bawil sie ktos DX10 pod win XP? Download DirectX 10 for Windows XP from Alky Project To install: Copy d3d10.dll, d3dx10.dll, d3dx10.dll, dxgi.dll, and Nucleus.dll to C:\windows\system32\ To get the examples: Follow the instructions on Using Visual C++ 2005 Express Edition with the Microsoft Platform SDK Download and install the DirectX SDK ja wieczorem sie pobawie bo jestem w robocie, ale juz sciagam DirectX SDK - 441MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...