Gość hihot Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 kiedys dawno temu kiedy mialem 6800le tez tak myslaem ale okazalo sie ze wystarczy byle jaka masa a molex ma to do siebie ze wygodnie sie wtyczke wklada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Ja tego nie wymyśliłem , ja to sprawdziłem B-) Między masą na buda(śledż) , a masą na molexie mam napięcie 0.05v. Umnie taki coś występuje , zawsze warto sprawdzić wtedy pomiar będzie pewny i dokładny. Edytowane 6 Lipca 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Skierowany tu z wątku o 2600XT mam do Was pytanie. A mianowicie: 8600GE 650/2000 DDR3 1ns http://baxter.net.pl/product_info.php?&...ducts_id=205976 czy może jesteście w stanie podać jakiś dobry model 8600GT DDR3 ? Zaznaczam tylko, że przez pierwszy rok nie chce się bawić w mody. Edytowane 6 Lipca 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacjano Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Sekcja zailania na 8600GE jakiś pomysły?? foto edit: JEstem ciakawy co by sie stało jakby sie ustyawiło zworki tak jak na wersji galaxy 8600GTS 700/2000 czy karte wykrywałoby jako 8600GTS z 700/2000 ciekawe co? foto Edytowane 6 Lipca 2007 przez dacjano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 daj zdjecie obejmujace wieksza powierzchnie rewersu sekcji zasialania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Ja bym brał palita, kręci się ładnie bez v-modów i jest tańszy od galaxy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorzasty Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1667 do ściągnięcia nowe stery 162.18- oczywiście w wersji BETA. Teoretycznie zwiększają pracę w Lost Planet. Do testowania ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1667 do ściągnięcia nowe stery 162.18- oczywiście w wersji BETA. Teoretycznie zwiększają pracę w Lost Planet. Do testowania ... :) to z forum o tych driverach Anyway i get a 33% performance boost in Lost Planet sciagam i sprawdzam w zgledem 158.22 tak ale nie ostatnich wycofanych 162.15. te sa tymi samymi sterami z poprawionymi bledami. Edytowane 6 Lipca 2007 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Tak to u mnie wygląda : Zmieniłem pastę, dokręciłem mocniej śruby, obkleiłem kartę radiatorami....w grach średnio 55stopni...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 fajne radiatorki jak sie zwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) fajne radiatorki jak sie zwa :)I to chlodzenie , co to :-P Mozna fotke z drugiej strony :-P Edytowane 6 Lipca 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 to jest hr-03 ale mnie interesuja jego radiatorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) sa w zestawie z hr-03 skad zapinka i za ile? :] Edytowane 6 Lipca 2007 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchyb Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam Właśnie przymierzam się do kupna nowego kompa i się wacham między 7900GS Galaxy CM a 8600GT Czy ta karta z linku poniżej będzie się nadawała do Vmodów które są na tym forum? http://www.sklep.abad.pl/index.php?type=sh...od&id=36813 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam Właśnie przymierzam się do kupna nowego kompa i się wacham między 7900GS Galaxy CM a 8600GT Czy ta karta z linku poniżej będzie się nadawała do Vmodów które są na tym forum? http://www.sklep.abad.pl/index.php?type=sh...od&id=36813 Jak juz odpisalem w innym temacie nadaje sie (nie spamuj kazdego tematu tym samym pytaniem), mi poszla bez modow tak jak widac w sigu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 sa w zestawie z hr-03 skad zapinka i za ile? :] To jest oryginalna zapinka przerobiona przez znajomego za podstawową jednostkę handlową w polsce* Radiatorki to oczywiście te dodawane do chłodzenia *pół litra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 hr-03 po modzie moja ciagnie pasywnie 68C piekne chlodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacjano Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Mi sterowniki 162.15 nie dały za dużego kopa jeśli coś wogóle dały to minimalnie przedtem miałem 158.22 lecz w Splinter Cell DA postać fishera jest już OK ale zdazaja sie jednak jeszcze bugi w grafie i dziwnie zachowuja sie FPS ale gra jest na max detalach w pełni płynna tylko ze fps jakoś dzinie albo jest 30fps albo 60 <_< . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Podam wam roznice wzgledem 158.22 a 165.18 na DF ustawieniach 8600GT SLI(dlatego bo takie bylo robione w sprawdzeniu ART o sli) Tak bylo na sterach 158.22 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b61f969530acd8af A tak jest Brawo 23% roznicy :legal: :banana: :banana: :banana: :banana: Jak ktos chce sobie porownac ustawienia http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=97fa4219933b0dc8 Reszta juz na 900/1000 Zaraz wzuce RS VEGAS Drugi test plac wazniejszy z gry bezposredniej Edytowane 7 Lipca 2007 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) A co powiecie na tego 8600GT od Inno3D taktowanego 620MHz/1800MHz z coolerem Zalmana VF700 ? News na portalu http://www.purepc.pl/node/1407 Pytam, bo chce cos z dobrym coolerem. Nie chce mi sie kupowac innego i zmieniac ;] Mam tez smieszne pytanie... czy czasem GF Pro Revolteca by na nia nie wszedl? Sprawdzal ktos? No i jesli by wszedl to czy by sobie dal rade :D Edytowane 7 Lipca 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) coj roznice test 2 nazwe pomylilem nazywa sie LAS a jaka cena tego ?? wszystko zalezy od ceny. Edytowane 7 Lipca 2007 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) znowu brawo 37% to nastepny tytul po RS Vegas z taka roznica wzgledem 158.22 CoH bezposrednio z GRY nie dama wbudowanego wiecej gier juz nietestuje jak widac niema sensu jest skok wydajnosciowy pokazany wzgledem 158.22 jeszcze zobacze jak to na pojedynczej sie odbija. Edytowane 7 Lipca 2007 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 potestuj jeszcze pojedynczo ta karte :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 potestuj jeszcze pojedynczo ta karte :wink:Narazie serwer egieldy jest nieczynny wiec niemoge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> wynikow na pojedynczej ze sterow 158.22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 No ok super jest wzrost, ale a najnowszych grach :/. Sprawdź, czy jest w Carbonie, Oblivionie itp. Jednym słowem w starszych grach. Bo nie wiem, czy nvidia nie skupiła się tylko na nowych grach, a stare pominęła :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 A xrx do nowosci nienalezy,stery ogolnie dostepne sprawdzac dalej sami. Ja zrobie tylko jeszcze na pojedynczej co zrobilem w SLI i koniec,ja tez potrzebuje troche odpoczynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 No ok super jest wzrost, ale a najnowszych grach :/. Sprawdź, czy jest w Carbonie, Oblivionie itp. Jednym słowem w starszych grach. Bo nie wiem, czy nvidia nie skupiła się tylko na nowych grach, a stare pominęła :/.Cofnij sie wstecz , zobaczysz winiki dla Dirta ( w temacie o Dircie) i Carbona tutaj. Dawalem je na najstarszych bodajze sterach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacjano Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Skad masz sterki 165.18?? ja mam tylko 162.18 W DiRT sterki 162.18 dały mi ok 5-7fps to sporo!. Edytowane 7 Lipca 2007 przez dacjano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 no i cyfwrki sie pomylily 162.18 zdaza sie Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Test 8600gts 512mb Nie jest za nowy , ale wcześniej go nie zauważyłem. Wszyscy co twierdzili , że 8600gt/gts jest za słabe by wykorzystać 512mb , niech lepiej za kare zaczną klękać na grochu :wink: Edytowane 7 Lipca 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...