MiC}{U Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 http://www.ocworkbench.com/ocwb/ultimatebb...c;f=18;t=000616 tak sobie chodzielm po necie i znalazłem takie zdjecie P4 ze zloczonymi 4 nuzkami oco tu lot mogloby mnie ktos sowiecic ???? Jezeli to cos da w podkrecaniu to zaraz mutuje mojego 2,4Ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 te zamalowane nozki sa do VMODA - taka zmiana pozwala dac prockowi do 1.85V zamiast domyslnych... to jest poprostu zwykly VMOD.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 polecam polaczenie 2 nozek z brzegu wowczas masz mozliwosc regulacji od 1.65V (chyba) do 1.85V :) zamiast smarowania po procku latwiej malym drucikiem polaczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 zamiast smarowania po procku latwiej malym drucikiem polaczyc.3 dni siedzialem i robilem ten drucik kufaa i udalo sie ... tylko chlodzenie nie wytrzymalo :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Aha i zalookaj jeszcze tu : http://www.vr-zone.com/guides/Intel/Northwoodmod/ And have a nice mod 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 o uszkodzenie proca sie nie martwie byle by chodziło :)) jutro sie zato zabieram :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Jaki to ma być drucik? Podaj TomHero.... A w ogóle trochę cięzko to będzie upakować między nóżki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 wlasnie ze nie jest ciezko...... wlasnie sobie zrobilem tego VCore moda - poprawka do 1.8 V a nie do 1.85V (jezeli chodzi po polaczenie tych 2 skrajnych nozek) a drucik to taki np.... masz kabelek..i rozcinasz go i wyciagasz z niego taki malutki drucik :) mowa o pleciankach :))) a do pakowania nie uzywaj sily... mozna latwo wygiac nozki a potem srac przy ich prostowaniu ze strachu.... przygotuj pencete i przygotuj sobie drucik zeby poprostu zalozyc na te 2 nozki i zacisnac , zakrecic i wsadzic do gniazda..... latwizna :) juz kilka razy robilem i zero problemofff Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Może to będzie off topic, ale u mnie zamiast 1.75 jest 1.68 V - robić mod? Płyty nie wymienię, bo takie zaniżanie nie może być uznane jako reklamacja :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ja nie musze robic moda, moja plyta potrafi ustawić do 2volt, za to lubie asusa ale i tak max daje 1.7 bo wiecej juz nic mi nie daje przy kreceniu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Nuzki zloczyłem ale.... przez przypade u<span style="color:red;">[ciach!]</span>l*** jedną nuzke kolo kornera :( i retaz trza kleic tylko nie wiem czym jak najpierw wloze nuzke do zlocza a puzniej proca to wszystko działa :))))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 a do pakowania nie uzywaj sily... mozna latwo wygiac nozki a potem srac przy ich prostowaniu ze strachu.... ehhhh..... trza bylo uwazac :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ale od czego ma sie wojka w NTT :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 narazie procek chodzi wiec nie bede tragizował :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...