Lesiu Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 witam serdecznie. do kompa w ktorym mialem barracude 80GB podlaczylem jeszcze caviara 160GB.. i mam teraz problem... gdy chce cos uruchomic to wylacza sie monitor w stan wstrzymania... co jest tego przyczyna..? za slaby zasilacz? (maam 300watowy slabej firmy) pomozcie bo komp stoi.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 witam serdecznie. do kompa w ktorym mialem barracude 80GB podlaczylem jeszcze caviara 160GB.. i mam teraz problem... gdy chce cos uruchomic to wylacza sie monitor w stan wstrzymania... co jest tego przyczyna..? za slaby zasilacz? (maam 300watowy slabej firmy) pomozcie bo komp stoi.. :(Tak - masz za słaby zasilator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 odlaczylem caviara.. i na samej barracudzie dzieje sie to samo.. a wczesniej nie bylo problemow z tym.. napewno zasilacz..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 odlaczylem caviara.. i na samej barracudzie dzieje sie to samo.. a wczesniej nie bylo problemow z tym.. napewno zasilacz..?WG mnie tak. Zlukaj napięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 tzn jak je sprawdzic..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba14 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 miernikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 a gdyby byly normalne to co moze byc przyczyna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 jezu najpierw sprawdz napiecia sadze ze poprostu przegrzal sie zasilator i dlatego sie tak dzieje :blink: wg mnie tez zasilacz ... skoloj inny zasilacz lepszy od twojego i tez sproboj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 sprawdzilbym gdybym mial miernik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba14 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Kup. to tylko wydatek 10zl a jak ci sie trafi dobra sztuka to bedzie mierzyl jak porzadny za 100zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...