IamWeasel Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Wczoraj wieczorem ni z tego ni z owego zaczął mi strasznie mulić komp. Winowajcą okazał się proces ashserv.exe, czyli proces Avasta. Zajmuje praktycznie całą moc CPU. Spróbowałem zaktualizować Avasta, ale nie pomogło. Ktoś ma jakieś doświadczenia w tej sprawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Ja tak kiedyś miałem to przeinstalowałem Avasta! i już było ok. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Niestety nie pomogło. Wydaje mi się, że to może mieć związek z działaniem uTorrenta. Zaczyna mulić chwilę po jego włączeniu (nie od razu), ale nie przestaje po wyłączeniu. Dodałem folder uTorrenta do Exclusions, ale nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 prawym na ikone avasta->dostawca stop->oslona p2p... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...