Skocz do zawartości
reyden

Vh1 Polska - Gniot Nie Dorastajacy Do Pięt Vh1-e ?

Rekomendowane odpowiedzi

VH1 Polska - miała być to w założeniu polska wersja świetnego programu myzycznego , w dodatku prezentującego sporo muzyki z lat 60/70/80/90 .

A jak wyszło ??

Każdy kto widział VH1 PL i zna VH1E zgodzi się ze mną że obecna forma VH1 PL jest gorsza niż MTV-C tuż przed zdjęciem kanału z anteny ( a MTV-C też dobre nie było , sporo straciło ze swojej formy w momencie startu ) .

Zarzutów jest sproro -

Krótkie i niezbyt zróżnicowane bloki tematyczne - w zasadzie chyba tylko 2 lub 3 trawjące po 30 minut , a gdzie blok dotyczący rocka czy R'n'R , New Romantic czy Disco ; w dodatku samej muzyki to tylko 20-25 minut , reszta to wg. mnie bezsensowne gadanie z gościem dnia - start bloku , 2-3 minuty rozmowa , 3-4 nagrania , reklama , rozmowa 2 , kolejne 3-4 nagrania i z reguły koniec bloku .

Sporo programów z MTV PL - Cribs ( czy jak to się pisze ) , talk Show-y , zaglądanie do życia sław ( program o Hulku Hoganie i jego rodzinie ) .

pozatym jest kilka innych :

Dobór muzyki - sporo jest nagrań z ostanich 2-3 lat , czasami trafia się lekki HH .

Pop lista - królulują tu nagrania w miarę nowe , czasami tegoroczne .

Seriale animowane z MTV - Daria i B&B .

Wg. mnie VH1 PL powinno zachować klimat orginalnego MTV , w końcu nazwa coś znaczy - sporo ludzi kojarzy VH1 z sporą dawką starej , dobrej myzyki .

Btw. Sama MTV mogła by usunąc sobie pierwsza literę ze znaku , bo muzyki na MTV można ze świecą szukać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie muzyczne programy przeszły na mainstream niestety :huh: I pomyśleć że dawno temu, normalne MTV puszczało takie perełki jak Headbangers Ball i Yo! MTV Raps. A teraz... My Super Sweet 16 :lol: Dobrze że ja telewizora w pokoju nie mam, bo chyba bym codziennie płakał :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie muzyczne programy przeszły na mainstream niestety :huh: I pomyśleć że dawno temu, normalne MTV puszczało takie perełki jak Headbangers Ball i Yo! MTV Raps. A teraz... My Super Sweet 16 :lol: Dobrze że ja telewizora w pokoju nie mam, bo chyba bym codziennie płakał :angry:

Powaznie w MTV nie leci muza non stop? :|

A jak z innymi stacjami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powaznie w MTV nie leci muza non stop? :|

Mtv juz od dawna nie jest programem muzycznym, bo ciezko nazac muzycznym cos gdzie muza to <10% programu.

Jutrzejszy program

Dołączona grafika

A jak z innymi stacjami?

Viva, viva pl -> wiele lepiej od mtv, na tych przynajmniej jeszcze wiekszosc programu to muzyka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez zauwazylem to patrzac na VH1. W mojej kablowce zastapila ona MTV Classic. W MTV C. bylo duzo rocka i dobrej muzyki (czasem nawet bardzo ciezkiej) dlatego zmarwilem sie ze pojawilo sie jakies VH1... Ale na poczatku nie bylo zle. Natomiast teraz co przyjde z pracy i spedzajac czas z Diewczyna chce posluchac i popatrzec na fajna muzyke, to... GNIOT! Nie ma muzyki tylko jakies kretynskie reportarze o Paris Hilton, B. Spears czy jakiejs Aguilerze! Straszne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paradoksalnie najbardziej muzyczna stacja jest chyba poki co 4funTV.

4fun tv to chyba najlepsza stacja muzyczna dostepna w kablu....Matko, parszywa 13stka po prostu roxuje rulezem, nie widzialem w zadnej stacji czegos na tym specyficznym poziomie :lol:

Niestety straciłem kontakt z tą stacją jakis miesiac temu kiedy moj genialny provider wybrał zamiast niej niemieckiego sat1 :blink: :mur: Ale dzieki temu ogladam mniej tv, w sumie powinienem mu podziekowac jakims wymowieniem or smth...;]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4fun tv ma dobre podejscie do widza

w parszywej 13 znajduje sie to samo, co w top listach radia eski czy czegos tam innego ;]

imo gdyby znikły z ekranu te wszystkei paski, okienka czy inne [ciach!]ly, to ta stacja odsadzilaby o kilka lat swietlnych inne...

majac jeszcze ok 2 miesiace temu austriacka MTV, to ilosc puszczanej tam muzyki porownujac do pl jest kilka razy wyzsza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta, parszywa 13 ma swietny poziom, szczególnie odkad zaczeli nadawać na zywo, to co tam sie dzieje... :lol:

Tego juz swiadkiem nie byłem;] Jest tak zle?;]

w parszywej 13 znajduje sie to samo, co w top listach radia eski czy czegos tam innego ;]

Ale te komentarze prowadzacego.....^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi