Skocz do zawartości
Złodziej

Jak Powstrzymać Adobe Reader'a Od Tworzenia Folderu Moje Książki Elektroniczne ?

Rekomendowane odpowiedzi

Masz na myśli otwieranie z innego katalogu a'la ms office gdzie zamiast folderu moje dokumenty można zdefiniować inny i zapisywać/odczytywać z niego?

Przeglądałem preferencje (ctrl+k), nie ma tam podobnej opcji, nawet wartość HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Adobe\Acrobat Reader w rejestrze dla nic nie wskazuje. Po prostu trzeba z tym żyć.

Edytowane przez thermalfake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepszym rozwiazaniem jest wywalenie syfnego adobe reader 'a i sciagniecie

FoxIt Reader w pliku zip,rozpakowujesz ,uruchamiasz i pliki sa skojarzone z tym progsem,dziala szybciej i ani troche nie syfi systemu (nawet sie go nie instaluje) ;)

polecam

To jest rozwiązanie!

Co do samego Foxit, działa szybciej, ale niestety nie we wszystkich pdf'ach działa szukanie tekstu. W dwóch na 4 jakie otworzyłem nie działało... Jakiś inny dobry program - reader PDF ? Co byście polecili ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi acrobat z kolei przy każdym wczytywaniu skanował cały dokument przygotowując go do Bóg wie czego... :).. foxit go zmiażdżył... zajmuje 3MB a nie jak reader 120 :D

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi