Złodziej Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Jak powstrzymać Adobe Reader'a od tworzenia folderu Moje książki elektroniczne w Moich Dokumentach przy każdym uruchomieniu programu ? Adobe Reader 6.0.2a CE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 a w czym ten folder Ci tam przeszkadza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Jeśli tak bardzo Ci to przeszkadza, to może ukryj go i nie będzie widać :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) Masz na myśli otwieranie z innego katalogu a'la ms office gdzie zamiast folderu moje dokumenty można zdefiniować inny i zapisywać/odczytywać z niego? Przeglądałem preferencje (ctrl+k), nie ma tam podobnej opcji, nawet wartość HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Adobe\Acrobat Reader w rejestrze dla nic nie wskazuje. Po prostu trzeba z tym żyć. Edytowane 7 Listopada 2006 przez thermalfake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 a w czym ten folder Ci tam przeszkadza ?Nie lubię syfu w kompie. Często zaglądam do Moich Dokumentów i po kiego grzyba mi tam zawsze pusty folder ? Ukrycie nie jest rozwiązaniem, bo pliki ukryte też widzę, bo chcę by domyślnie były widoczne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 najlepszym rozwiazaniem jest wywalenie syfnego adobe reader 'a i sciagniecie FoxIt Reader w pliku zip,rozpakowujesz ,uruchamiasz i pliki sa skojarzone z tym progsem,dziala szybciej i ani troche nie syfi systemu (nawet sie go nie instaluje) ;) polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 najlepszym rozwiazaniem jest wywalenie syfnego adobe reader 'a i sciagniecie FoxIt Reader w pliku zip,rozpakowujesz ,uruchamiasz i pliki sa skojarzone z tym progsem,dziala szybciej i ani troche nie syfi systemu (nawet sie go nie instaluje) ;) polecam To jest rozwiązanie! Co do samego Foxit, działa szybciej, ale niestety nie we wszystkich pdf'ach działa szukanie tekstu. W dwóch na 4 jakie otworzyłem nie działało... Jakiś inny dobry program - reader PDF ? Co byście polecili ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) mi acrobat z kolei przy każdym wczytywaniu skanował cały dokument przygotowując go do Bóg wie czego... :).. foxit go zmiażdżył... zajmuje 3MB a nie jak reader 120 :D Edytowane 8 Listopada 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...