sasajas Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Mam takie pytanko bo kompletnie sie nie znam na k. graficznych w laptopach czy mobilny radeon m200 jest lepszy od intla G950?? W przeciagu miesiaca bede musial sobie jakiegos lapka kupic a tez chce sobie na nim moc pograc w lineage 2 i wiem ze g950 wystarcza. dlatego moje pytanie czy radek jest szybszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Zestawienie kart graficznych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarLez Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Podałeś zły link do tego zestawienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samedi Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 To ja podam pierwszy lepszy dobry: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=181117 . I zamykam watek bo smierdzi lenistwem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...