Nicko13 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) no ja jak narazie to samo co hary,przydalby sie art o tworzeniu prostego SS'a ;) razem z filmikiem ,filmikami jak to sie wszystko spawa itp :P a ten art fajny i pr0,moze napisze jakis taki o pasywnym wc i podesle wam na redakcje :P Edytowane 7 Listopada 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Janio, jak pytalem w sklepach o specjalne lyzki do suchego lodu to mowili ze nie maja B-) http://www.allegro.pl/item139988421_gigant...u_dl_38_cm.html Popatrz rybcia, jak ulał :D Kształty w sam raz :P I jaki pro uchwyt, 38 cm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 http://www.allegro.pl/item139988421_gigant...u_dl_38_cm.html Popatrz rybcia, jak ulał :D Kształty w sam raz :P I jaki pro uchwyt, 38 cm :D to ja juz wole prO plastikowy kubek :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Fajne. Takie 'komercyjne' nastawienie musi sie podobac :wink: , tzn raczej pokazanie skladania zestawu do calosci, DI 'od kuchni' niz 10 stron rozwazan na temat uzyskanych wynikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) Świetny ciekawy, wciągający art. Nie test, tylko oc. To lubię. :) Filmik obejrzę jak wrócę ze szkoły, bo pora się zbierać ;). Edytowane 8 Listopada 2006 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Gratulujw Rybek-kolejny arcik na poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Powiem tak: WKOŃCU !! :D Poza tym to ładny art, wszystko ładnie opisane :D A filmik wymiata, TH style. Oby tak dalej redakcjo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 to ja juz wole prO plastikowy kubek :]Ktorego nigdy nie ma jak jest potrzebny :D, swoja droga nawachlowales sie ta lyzka chyba troche, co? :D w taki kontenerek sporo wejdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Obejrzałem film. [; Video - 7/10 Audio - 3/10 Ale brawo za inicjatywę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Powiem tak: WKOŃCU !! :D Poza tym to ładny art, wszystko ładnie opisane :D A filmik wymiata, TH style. Oby tak dalej redakcjo! heheh, ale na thg kijowe oc i kijowe wyniki, i wogole jakos malo pro to wszystko robili a szczekali na lewo i prawo o tym...ich izolka i kontener roxuja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jot_Er_Ka Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 hyh nawet na fotce jestem :ASD fajna zabawa byla :D tyyylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr83 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) Swietny artykul o ciekawym zagadnienieniu. Film troche gorszy, ale za calosc tak 8/10, byloby wiecej, ale ART troche krotki :P Edytowane 8 Listopada 2006 przez tyr83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 http://www.allegro.pl/item139988421_gigant...u_dl_38_cm.html Popatrz rybcia, jak ulał :D Kształty w sam raz :P I jaki pro uchwyt, 38 cm :D To właśnie chciałem polecić ;) Profesjonalna łyżka do Di zwyczajowo nazywana jest chochelką :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Naprawde super, oby więcej tego typu artykułów. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioy Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Art IMHO suuuuuper. Jakość filmiku gorsza niż tych z THG, ale podejście może i nawet lepsze. Mam tylko parę pytań: -można ten filmik jakoś zassać, czy "All rights reserved" :D? -czemu polecasz białą pastę? -jakie HTT robi ten FX na DI? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 -czemu polecasz białą pastę? -jakie HTT robi ten FX na DI? :P 1. bo inne sa slabsze 2. ~290 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 1. bo inne sa slabsze 2. ~290 masell lamko 290 to bylo na kaskadzie :] co do powyzszych pytan: 1. nie mam zielonego pojecia nie ja jestem wlascicielem filmu 2. bo tak wynika z kilku testow zagranicznych i prywatnych 3. ~310-320 ->nie pamietam, ale cos w tym stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 dlatego napisalem z takim znaczkiem ~ [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Art IMHO suuuuuper. Jakość filmiku gorsza niż tych z THG, ale podejście może i nawet lepsze. Mam tylko parę pytań: -można ten filmik jakoś zassać, czy "All rights reserved" :D? mozna (w sesnie, ze sie da, ale czy prawa autorskie to juz nie wiem). polecam cos takiego jak prawy ->pokaz zrodlo zaznaczenia. od razu masz link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Film jest w formacie ciut innym niż standardowe pliki wideo więc ciężko go odpalić w domu na kompie. Film jest objęty prawami autorskimi i nie wolno go zamieszczać/pokazywać gdzie indziej niż na naszym portalu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Film jest w formacie ciut innym niż standardowe pliki wideo więc ciężko go odpalić w domu na kompie. jakos sobie poradzilem :rolleyes: Film jest objęty prawami autorskimi i nie wolno go zamieszczać/pokazywać gdzie indziej niż na naszym portalu! ale sciagniecie na dysk nie ejst chyba zabronione. poprostu nie chcialo mi sie czekac az sie zaladuje, bo moje lacze nie wyrabia mimo wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Dalsze udostępnianie lub edycja jest surowo zabroniona o czym dobrze wiadomo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 A ten caly suchy lod paruje?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) A ten caly suchy lod paruje?:> Nie paruje, lecz sublimuje odrazu z ciala stalego do postaci gazowej. Edytowane 29 Września 2009 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 a tym gazem jest dwutlenek wegla czyli lepiej sie nie bawic w suchy lod w malym zamknietym pomieszczeniu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 A ten caly suchy lod paruje?:> Bawisz sie w archeologa ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 a tym gazem jest dwutlenek wegla czyli lepiej sie nie bawic w suchy lod w malym zamknietym pomieszczeniu :wink: Tutaj nie masz eksplozji duzej ilosci CO2 w tym samym czasie, nic sie nie stanie, sprawdzone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...