Picek Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Witam. Przejdę do sedna sprawy. Otóż - gdy jeszcze miałem Mozillę Firefox 1.5.x to w komunikatorach takich jak gadu-gadu i ICeQ (od czatów) linki, które ktoś przesyłał do mnie tam, w oknach tych programów - wtedy wszystko działało ładnie i sprawnie, Firefox po kliknięciu otwierał się i pojawiała się dana strona. Lecz... zainstalowałem Firefoxa 2.0. No i wtedy gdy ktoś zapodaj mi jakiś link a ja klikam... nie dzieje się nic (Firefox jest ustawiony jako domyślna przeglądarka). Klikam i nic - link jak to link zaznacza sie na granatowo, lecz żadna aplikacja się nie otwiera. I tak też muszę wszystkie linki kopiować do adresu przeglądarki :-| . To jest mówiąc krótko - uporczywe... Proszę o jakiś pomysł na pomoc, co miałbym z tym zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Podobno takie problemy rozwiązuje panel sterowania --> dodaj usuń programy --> określ dostęp do programów... --> i tu jeszcze raz ustawiasz domyślną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picek Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Podobno takie problemy rozwiązuje panel sterowania --> dodaj usuń programy --> określ dostęp do programów... --> i tu jeszcze raz ustawiasz domyślną. paulo! Wielkie dzięki, od razu zadziałało :) Problem naprawiony = Topic do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...