Mikelos Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 witam mam pewnien problem po wymianie sprzetu (nie wiem czy mialo to jakis wplyw na to) zaczely sie problemy, np: scrollem nie moglem przewijac strony lecz ja przyblizac/oddalac lub wracac do poprzedniej, nie dziala alt+f4 do zamykania systemu, menu start nie otwiera sie, caps lock caly czas wlaczony mimo ze jest wylaczony (wlaczenie na klawiaturze powoduje jego "wylaczenie") a najczesciej wystepuje problem z klawiatura i myszka. klikajac jakis klawisz znak pojawia sie dwukrotnie a mysz zachowuje sie jakbym caly czas przytrzymywal lewy przycisk - tyle problemow sie dopatrzylem, wystepuje to od wymiany hardware, przed i po formacie , pojawia sie w roznych momentach, komp moze chodzic 2 godz i nic a po restarcie problem pojawia sie po 2 min - macie moze pomysl co to sie dzieje?? win xp sp2 + wszystkie aktualizacje, avast. kerio 2.1.5 - skanowalem avastem, ad aware se personal, mks online i nic nie pomaga, hijackthis mic nie pokazuje sprzet jak w podpisie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Trochę to dziwne, jedyne to co przychodzi mi na myśl to inna klawiatura i mysz (lub instalacja sterowników), żeby zobaczyć czy sytuacja się powtarza. Trochę to dziwne, jedyne to co przychodzi mi na myśl to inna klawiatura i mysz (lub instalacja sterowników), żeby zobaczyć czy sytuacja się powtarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 inne sterowniki czego? czipsetu? nie mam drugiej klawiatury i mychy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) Hm....dziwne :blink: zrób moze full formata, i sprawdz jak sie komp zachowuje z inna klawa i myszka...moze jakieś sterowniki daja D**Y :lol: @Mikelos - nie masz kolegów ktorzy mają komputer? <_< zeby klawiature pożyczyć ? Edytowane 8 Listopada 2006 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Sterowniki klawiatury i myszki. Na odwrocie powinna być strona producenta (klawiatury i myszki) Format dysku, nowy system.. Dla informacji powiem Ci, że trzy dni temu robiłem swój komputer 12 godzin non stop, bo coś się gryzło, a teoretycznie powinno działać Zobacz czy nóżki się nie powyginały we wtyku. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 format byl juz robiony, sterow do myszki i klawiatury nie uzywam (oba urzadzenia nie maja specjalnych funkcji ktore by wymagaly sterownikow) jedyne stery jakie instalowalem to grafa, czipset i kiera logitecha @teat - zona ograniczyla mi kontakty z kolegami niemal do zera :joke: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Sprawdz na innej myszy/klawiaturze bo tak saie robi zwykle gdy są uszkodzone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 szybki test i klawiatura i myszka wykluczone any other ideas?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Jak są na PS2 to przetestuj na czyms na USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 mycha byla na ps2 a klwiaturka na usb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Ja bym postępował tak: Rozebrał kompa na czesci 1-wsze nie wliczając obudowy :lol: i go zlorzył, dysk bym cały sformatował najlepiej na innym kompie i zrobił partycje na tym kompie co ma smigac :D jesli to by nic nie pomogło to szukał bym przyczyn w źle dobranych czesciach/sterownikach itd :) metodą prób i błędów :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 rozebranie na czesci pierwsze? znaczy wyjecie proca ramu, grafy i kilku wtyczek - robione juz kilkakrotnie co prawda w innych celach ale sie chyba liczy powiedz mi co ma dac formatowanie calego dysku na innym kompie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Nie raz pomaga takie rozłożenie :D wiem po sobie, a co ci to da teoretycznie nic, ale mozna sprubowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Jak widzę sprawa nie ruszyła ani na krok, pozostaje tylko inna klawiatura i mysz. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qans Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 a moze to sterowniki do kierownicy cos psuja? :C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Moze...co to za kierownica? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Kompów w życiu trochę przerobiłem i tylko w jednym miałem problemy z klawiaturą. A babol był taki, że się druciki we wtyki powyginały. A, z myszką chyba nie miałem kłopotów, oczywiście jak nie padła ze zmęczenia materiału :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 wierownica to logiteh wingman formula force gp ale to chyba nie to - problem jest od czasu do czasu, czasem 3 dni ok a czasem kilka razy w ciagu dnia a kiera podpieta jest non stop @Dziuby - podpinalem inna klawe (na usb) i nadal jest to samo a poza tym to malo prawdopodobne zeby mycha i klawa uszkodzily sie jednoczesnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 To ja już nie wiem co to może być :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 to moze z innej beczki: na 9x250 (chodzi tak od kilku dni), ram na 750 i problem dzis sie pojawil (kilkukrotnie po prestarcie) puscilem go na 8x250, ram na 800 i o dziwo narazie ok (ok. 3 godz) moze to jest to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Ale co ma z tym wspólnego klawiatura i mysz :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Ale co ma z tym wspólnego klawiatura i mysz :mur: :mur:no wlasnie o to chodzi ze nic... :mur: znalazlem na tweak.pl (sic!) goscia chyba z takim samym problemem: mam taki problem wczoraj właczałem komputer i kiedy lata ten pasek ładowania zawiesił mi sie komp to zresetowałem i wszedł mi w zawansowane opcje startowe i wcisnołem uruchom system windows normalnie i sie właczył ale jest cos dziwnego z klawą w widowsie i w internecie klawiatura jest spoko ale jak wejde w jakąś gre to cos mi sie wali i jak gdyby strzałka do gury jest cały czas wcisnieta mimo ze niejest czego to może być wina jednego i drugiego wirus?? sterowniki?? coś z wina sie usuneło?? czy moze wali mi płyta główna wkoncu klawa i komp mają 6 lat prosze o pomoc dla niepełnosprawnego umysłowo idioty komputerowego przed monitorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 chcialem odswiezyc temat - ma ktos jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 A moze spróbuj wykombinowac inny dysk albo inne mobo (tez pod am2), zeby sprawdzic czy sprzet jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 inne mobo nie da rady - nikt ze znajomych nie ma mi to wyglada na problem softu chociaz nie mam pojecia co to moze byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 problem niestety nie jest rozwiazany. mozecie cos jeszcze poradzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Nowszy bios :>? Przyjrzałeś się dokładnie mobo :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 problem w tym ze nowszego biosu nie ma i nie wiem o co Ci chodzi z tym przygladaniem sie mobo - mam na cos konkretnego zwrocic uwage? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Tja na kondensatory mimo że nowa ;). Stawiał bym niestety na płyte. Może byś spróbował pod knoppixem :>? Lub jakimś innym live :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 obejrzalem kondensatory i wygladaja ok. a dlaczego stawiasz na plyte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...