Gość BilGejtZ Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Płyta standardowa poza jedną rzeczą - przy wymiarach mATX mamy dwa sloty PCI-E 8x (gdy jeden jest zajęty mamy do dyspozycji 16x). Planuję ją kupić do Winchestera 3000+, który spokojnie działa na def VCore na 2.7GHz i to moje obawy czy płytka to udźwignie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Obawiam się że to dość żadki model i nikt na forum Ci nie odpowie nic więcej poza gdybaniem. Pogoogluj trochę, na zagranicznych forach powinno być więcej info. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 testy jakieś znalazłeś? http://www.nforcershq.com/article6493.html http://www.virtual-hideout.net/forums/view...13935dda05533e7 genialna sprawa- szczególnie że teraz jest sporo tanich i zaje...fajnych obudów mATX, np Casetek z allegro za 50zł :blink: - wymaga ona zasilacza mATX, ale ja swoją przerobiłęm tak, że wszedł bez problemu zwykły :-P będzie art o tym na mobo ale cena za taką płyte jest dużo za duża :mur: EVGA 131-K8-NF44-AX NF4 939 Micro ATX SLI MOBO AMD 486,61 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Właśnie kupiłem taką płytke za 173 PLN. Jak tylko dotrze zdam relacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Właśnie kupiłem taką płytke za 173 PLN. Jak tylko dotrze zdam relacje. wrrrr a ja chciałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 :D powinna dojść jutro, zdam relacje jak z oc. Przeglądając hardforum, oc nie zapowiada się zbyt dobrze, szczególnie przy moim procku z mnożnikiem 9 moge mieć problemy z uzyskaniem 2,7 GHz... W każdym bądź razie płyta za grosze, sli, wystarczy proc z wiekszym mnożnikiem i bedzie git. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Jestem pod wrażenie, płyta świetnie się kreci!. Czytając Hardforum spodziewałem sie miernego OC, a tu niespodzianka. Płyta bez problemu odpala 9x300 MHz, jednak czasami ma jeszcze fochy, musze poprostu pobawić sie biosem i wgrac nowszy. Teraz śmigam na 270x9 div 200 zero problemów, mająć SD 3700+ pokrecimy sobie bez problemow. Jak znajde wiecej czasu wkleje jakies screeny z wynikami z oc itd. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 i może jakieś fotky? też miałem ochotę ją kupić do drugiego kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Nie posiadam aparatu, moge jedynie napisać że płyta ma bardzo ładny laminat, niebieskie i żółte sloty. 3 Sloty PCIE oraz 1 PCI. Pierwszy i trzeci slot to sloty do sli, każdy z nich to x8. Slot drugi to pełne x16. Bios jest całkiem bogaty jeśli chodzi o funkcje, HTT w biosie wersji 1 max 300 MHz, ale clockgenem można zrobić wiecej. Jeśli ktoś ma proca z mnożnikiem 10 i więcej to nie bedzie nawet to potrzebne. Jak potestuje zdam wiekszą relacje. Edytowane 9 Grudnia 2006 przez bobson37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...