fizyk Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Witam! Mam mały problem. Ostatnio stwierdziłem, że w moim laptopie coś lata. Z tego co wiem nie obejdzie się bez zglądania do środka. Nie bardzo chce go wysyłać do serwisu. W związku z tym mam pare pytań: 1.Ma ktoś może instrukcje jak to rozebrać. Chodzi mi o ułożenie śrubek, tzn. które są tylko od obudowy? 2. Laptop jest na gwarancji i chciałbym wiedzieć czy jest możliwość dostania sie do środka bez widocznych śladów? Lub czy podczas rozbierania wiadomo kiedy dalsza ingeranja naruszy plomby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 google twoim przyjacielem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 No niestety strony, które podałeś nie zawieraja żadnych instrukcji serwisowych. A i nie tak łatwo znaleść je przez goggle. Ale dzieki za odpowiedź. Bede szukał dalej :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...