dopestar Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Witam , Nosze sie z zamiarem zakupu karty, ktora pomoze mi uratowac stare filmy VHS . Czy ktos z Was moze cos pomoc ? Doradzic itp . Zaznaczam , ze calej obrobki chcialbym dokonywac na laptopie wiec nie mam zbyt mocnego sprzetu :) Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Ja tez wlasnie do tego potrzebuje karty tv + pilot + gazeta telewizyjna + ogladanie tv na kompie:D Zalozylem nawet temat ale nikt nie chcial pomoc :( Dolaczam sie do prosby :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Witam. Z tych co dostałem na pw polecam COMPRO VIDEOMATE U900 NICAM, ZEWNETRZNY, USB ale nie wymagaj od tych zabawek jakiejś super jakości. Jeżeli zależy ci na jakości to kombinuj z przegraniem materiału na jakimś dobrym magnetowidzie z wyjściem DV do zgrania na kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...