Orgiusz Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 @BeerdMan Ale rownie dobrze moze to byc problem z pamieciami/prockiem - miniaturki jednak zzeraja wydajnosci kompa :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Niby tak ale dlaczego tylko na D, możliwe że ma tam sporo plików typu *jpg *.avi i inne, wtedy przy miniaturach faktycznie może się to wieszać, jednak jak napisał zaczęło się to dziać nagle. Nie ma co gdybać, możliwości wieszania Windowsa są ogromne ;), najlepsze wyjście to usunięcie partycji i stworzenie nowej po wcześniejszym skopiowaniu danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiu Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Narazie czyszcze system bo jest mozliweosc ze to jakis wirus Pozniej bede testowal Ssprzet Jutro jade do kolegi z moim dyskiem Jak wchodze na dysk D to sie restartuje bo tam sa miniatury ale wystarczy ze wejde na dysk C lub jakis inny zmienie poprostu widok na miniatury i restart Dziwne jest to ze jak gram w jakas gre np. wczoraj gralem w Wolfenstein to wszystko jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Tak dla pewnosci jeszcze bym sprawdzil SP2004 i superPI czy reszta bangla tak jak powinna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiu Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Rozwiazalem problem ciaglego restartowania Rano przegladajac fora internetowe znalazlem wypowiedz ze powodem restartowania kompa moga byc sterowniki do grafiki wiec sciagnalem i zainstalowalem nowe stery i teraz wszystko jest juz OK Stare sterowniki widocznie sie wysypaly Wszystkim dziekuje za pomoc System musze i tak niedlugo przeinstlowac bo mam duzo smieci i mi strasznie wolno chodzi a chyba najepsze czyszczenie systemu to format C bo tymi roznymi programikami to niezyt mi przypisza kompa. Mam jeszcze jedno pytanie Jakiego SP 1 czy 2 zainstalowac i jakiego Firewalla i antyvira Obecenie uzywam Firewalla z starej Pandy 7 oraz Proporta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Jakiego SP 1 czy 2 zainstalowacLogiczne że SP2. Firewall może być ten z windowsa, a antyvir to ja powiem avast. Po za tym było, szukaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...