Kamyk_^ Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) Witam Juz jakis czas temu zdecydowalem sie na BenQ FP91GP, jednak nie moge nigdzie go dostac :( Czy ktos z was moze polecic inny monitorek w podobnej cenie (ok. 1300zl) z podobnymi parametrami co BenQ ? kontrast 1000:1 jasność 250 cd/m² maks. częst. odchylania pionowego 76 Hz maks. częst. odchylania poziomego 81 kHz wielkość plamki 0,294 mm czas reakcji plamki 8 ms cyfrowe złącze DVI tak Z gory dziekuje Ps. Znalazlem kilka opini na necie i ludzie polecaja ACERA 1923 - co wy na to ? Edytowane 9 Listopada 2006 przez Kamyk_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 jak to nie ma :P w siriusie chyba mają... prznajmniej mieli kilka dni temu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyalC333 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 ...mają, za 1 298 zł :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk_^ Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Pytalem sie ich i nie maja juz tyn BenQ :( A co myslicie o tym AL1923 ?? Czytalem opisy i duzo ludzi jest nim zachwyconych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Widziałem, zacny panel :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Ps. Znalazlem kilka opini na necie i ludzie polecaja ACERA 1923 - co wy na to ?też miałem brać Acera 1923 kiedyś. Z tego co pamiętam to na mva.pl. pisał ktoś że niby częsci Acera są nie za dobre i rdzewieją. Nie wiem ile w tym prawdy - sądzę, że mało. Ja bym brał tego Acera, chociaż nie mam juz pełnego rozeznania w lcd teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Nominacja do posta miesiąca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk_^ Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 pmp: a co sie tobie w nim nie podoba ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Sony X95FB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 benq'a maja w Siriusie jak ktos chce to niech sobie lepiej odrazu dzwoni, czy zamawia przez net. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...