JuLeK Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 No i widzicie panowie... Zrobiliśmy wielka przysługe Potęcjalnym klientom EpoX'a :!: :wink: :) :D A ja juz wiem jaką kupić płytę!!!!!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 spox juz wiem wsio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 EPoX sa najlepsze!! Mam kta3+ pro i wydajnosc czesto jest lepsza niz na plytkach z ddr. Moze taki wyjatek. To byla wpadka przy pracy :) :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Ja, oprocz roznic w bankach pamieci znalazlem jeszcze takie: 1. Rozne wersje radiatora na chipsecie. 2. Rozne mocowanie radiatora w obrebie jednej jego wersji. 3. Rozne wykonanie chipsetu wersji CE (bez charakterystycznych koleczek, z jednym, z trzema) 4. Jedna z plyt byla na chipsecie w wersji CD! (zdjecie samego chipsetu, wiec nie ma pewnosci ze byl z tej plyty). Oczywiscie na podstawie tych roznic trudno wyrokowac o roznej wydajnosci tych plyt zwlaszcza ze maja byc trzy wersje plyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Ja, oprocz roznic w bankach pamieci znalazlem jeszcze takie: 1. Rozne wersje radiatora na chipsecie. 2. Rozne mocowanie radiatora w obrebie jednej jego wersji. 3. Rozne wykonanie chipsetu wersji CE (bez charakterystycznych koleczek, z jednym, z trzema) 4. Jedna z plyt byla na chipsecie w wersji CD! (zdjecie samego chipsetu, wiec nie ma pewnosci ze byl z tej plyty). Oczywiscie na podstawie tych roznic trudno wyrokowac o roznej wydajnosci tych plyt zwlaszcza ze maja byc trzy wersje plyty. Napisz coś więcej :o Gdzie ty masz takie wtyki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Wszystko z netu. Popatrz na zdjecia w recenzjach, porownaj a tez zobaczysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Topic trochę stary... Ale... Wczoraj czytam se najnowszego CIPA, przeglądając trafiam na reklamówkę EpoX'a, na góże oczywiście 8K3A+... tak z czystej ciekawości, i nudów przelatuję sobie specyfikację: AMD Duron$Athlon blablabla, blabla blabla, bla... i.. AGP Vcore (...) Regulowane z poziomu BIOS :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: To jak to w końcu jest??? We wszystki testach piszą że niema regulacji napięcia AGP. A poza tym ja nic niewiem żeby AGP miało jądro :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 A pamietacie aferę z podrabianiem płyt głównych? Może o to chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...