jools Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 co sadzicie o pamieciach MDT ??? jak one wypadaja przy podkrecaniu ? czy wyrabiaja przy CL2 ? mam okazje na 2x512MB DDR 333 i nie wiem czy mi sie oplaci. dzieki z gory za pomoc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 za jaka cene?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jools Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 wydaje mi sie rozsadna, 250 za sztuke a jak one maja sie jesli chodzi o CL2 i podkrecanie ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 mam jedna sztuke tego to co w podpisie kręci sie mi na ~310MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 a ja mam noname:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 a ja mam noname:) a jak się kręci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...