ath Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Potrzebuje adresu sklepu w Warszawie lub okolicach, moze byc internetowy, gdzie mozna kupic takie nietypowe siodelko rowerowe z tylnim oparciem plecow, moze byc cos na wzor kubelkowego, wazn, zeby bylo oparcie. Szukalem na necie i nic, istnieje w ogole takie cos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 O prawe jajo się nie założę, ale wydawa mnie się, że jeśli istnieje, to tylko do rowerów poziomych. Kiedyś widziałem takie na zwykłym, niemagicznym rowerze, ale była to tylko podpórka pod lędźwiowy odcinek kręgosłupa, a nie całe "kubełkowe" siodełko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Od biedy moze byc takie cos, mozna to dukupic do zwyklego siodla czy jakos tak ? Jesli nigdzie tego nie dostane, to chyba trzeba bedzie zrobic to domowym sposobem, jonas wiem, ze jestes taki mcgyver to moze cos doradzisz. ;] Btw dziadek sobie sprawil 3-kolowca z siodelkiem i przydalo by sie wlasnie jakies tylnie oparcie. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Od biedy moze byc takie cos, mozna to dukupic do zwyklego siodla czy jakos tak ? Jesli nigdzie tego nie dostane, to chyba trzeba bedzie zrobic to domowym sposobem, jonas wiem, ze jestes taki mcgyver to moze cos doradzisz. ;] Btw dziadek sobie sprawil 3-kolowca z siodelkiem i przydalo by sie wlasnie jakies tylnie oparcie. ;] Spytaj tu, mieszkają tu ludzie, którzy dobierają przerzutki na wagę, a o rowerach zapomnieli więcej, niż ja kiedykolwiek wiedziałem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 kumpel jezdzil w velotaxi... tutaj http://www.gumtree.pl/warszawa/55/5773255.html jest ogloszenie ze szukaja "kierowcow"... zadzwon i zapytaj.. moze typek wie gdzie takie siodla zalatwic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...