Ardeni Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) Przy nagrywaniu dvd nero pokazuje mi taki oto komunikat : NOT ABLE TO WRITE DISC-AT-ONCE ON AN OPEN DISC Próbowałem nagrać to przez windowsowe kopiowanie i dalej to samo. A tak wogole to zauważyłem ze po takim nieudanym nagrywaniu płyta posiada małą ryske, sprawdzałem na 3 dvdkach EMTEC'a. Oddać do serwisu, czy jest z tego jakieś wyjście? EDIT: Nagrywarka to Asus 1608p2s Edytowane 10 Listopada 2006 przez Ardeni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunder_pl Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 próbujesz (najprawdopodobniej) nagrać coś na płycie, na której jest coś nagrane. Przy ustawieniach zapisu zmień "disc at once" na "track at once". I w zakładce multisesions ustaw "kontynuuj" czy coś takiego. Będziesz widział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardeni Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Próbowałem 3 razy na czystych dvd (nówki nie śmigane) i dograć na otwartej sesji, nie dało się a przy dograniu płyta się zrobiła tak że już sie otworzyć nie da :/ nagrywarka poszła do serwisu, nie mam na to siły, niech się tam martwią, ale dzięki za odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 http://www.cdrinfo.pl/software/stronaspw.p...neid=6046184947 wgraj nowy bios powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardeni Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Zrobiłem to od razu gdy zauważyłem problem, nie pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Szczęście, że nagrywarki nie są drogie. Parę groszy pęknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardeni Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 1,5 roku gwarki jeszcze jest na szczęście :) Ale ja to chyba mam takiego pecha z hardware, grafika 6200 już po raz 2gi powędrował do serwisu (problem z opengl, pisałem juz kiedyś o tym na forum, a za 1rwszym razem nic nie naprawili :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Pomyślałem o tym biosie, bo kilka dni temu moja wypalarka padła parę tygodni po końcu gwarancji (NEC DVD_RW ND-3500AG) i nowy biosik pomógł, i jakoś szybciej teraz śmiga czy mi się wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...