Skocz do zawartości
PACO

ktora plyte kupic

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm z tego co mi wiadomo to Soltek tez ma Soundstorma :wink: 8)

Przynajmniej tak podaja w cennikach 8O

Trzeba chyba wpasc na strone Solteka i sprawdzic 8)

Osobiscie polecam Epoxa :D wyrabista plytka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm z tego co mi wiadomo to Soltek tez ma Soundstorma

Ten Soltek ma mostek poludniowy MCP a nie MCP-T czyli nie ma NForce Dolby Digital AC3 sorki :oops:

Fakt... moje niedopatrzenie :oops:

BIERZ EPOXA :) naprawde warto chocby dla dzwieku 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem co tak sie podniecacie tym dzwiekiem na nforce jak wiekszosc z was nie ma nawet glosnikow,zeby uslyszec co on potrafi.Ja mam calkiem dobre glosniki i nie wydaje mi sie zebym wykorzystywal mozliwosci AC97 ,a co dopiero takiego wypasionego kodeka,ktory potrzebuje przestrzennego 5.1 i to nie takich sredniakow jak te creativa.Ulegacie poprostu reklamie i nabijacie kase komus za cos czego nie mozecie wykozystac,ale wasza sprawa ,to was w ....ja robia ,a nie mnie :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem co tak sie podniecacie tym dzwiekiem na nforce jak wiekszosc z was nie ma nawet glosnikow,zeby uslyszec co on potrafi.Ja mam calkiem dobre glosniki i nie wydaje mi sie zebym wykorzystywal mozliwosci AC97 ,a co dopiero takiego wypasionego kodeka,ktory potrzebuje przestrzennego 5.1 i to nie takich sredniakow jak te creativa.Ulegacie poprostu reklamie i nabijacie kase komus za cos czego nie mozecie wykozystac,ale wasza sprawa ,to was w  ....ja robia ,a nie mnie :-D

Jest w tym sporo racji co napisales.Zreszta zaloze sie ze i tak nikt by nie zauwazyl roznicy pomiedzy ta dzwiekowka z tego EPoX'a o ktorym ciagle slychac same ehy i ahy ,a SB Live 5.1 nawet na najlepszych glosniczkach komputerowych creativa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIC nie kupuj !!! Dziśkupisz tego Epoxa a za 3 miesiące wyjdzie coślepszego :D wtedy będziesz płakał, że nie poczekałeś z kupnem mobo :D (takie to wszystko pokręcone :( )

TAK NA SERIO TO TEGO EPOXIKA :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...