krzyho22 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Mam problem, załonczyłem sobie dziś wolfensteina et i po kilku minutach obraz się zaciął (zaszedł na zielono), pomógł tylko reset kompa, zmieniłem sterownik na oryginalny i to samo się robi, nawet podczas testu w 3dmarku03. Płytę mam niecały miesiąc - asus m2npv-mx. Dodam że wszystko chodziło bez zarzutu. Jeszcze jak resetuję go to przy załączaniu daje jeden długi i dwa krótkie sygnały, wtedy jeszcze raz resetuje i jest ok. Przeglądać neta mogę, ale jak załoncze jakiś film to tez jakoś dziwnie chodzi-klatkuje. Co jest przyczyną, czy jest zepsuta, bo jeszcze na gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 objawy "klatkowania" jak to nazywasz mialem na podobnej plycie glownej tyle ze m2npv-vm do czasu zainstalowania sterownikow "graficznych". pisze w cudzyslowiu bo nie zauwazylem jako takich, wszystko instaluje sie razem jako nvidia drivers bodajze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...