bryken Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 hmm mam taki problem bo mam od cioci monitor sony trinitron e220 i jest problem bo ciocia czyscila go brudpurem czy czyms takim i kineskop wyglada tragicznie i teraz pytanie jak sie tego pozbyc moze macie jakas sprawdzona metode albo jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) Tutaj pomoże ktoś od polerowania szyb. Zobacz firmy, które wymieniają i polerują szyby samochodowe oni coś Ci doradzą. Może jakieś forum samochodowe, słowa kluczowe rysy na szybach czy coś podobnego Edytowane 10 Listopada 2006 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Musisz pewno usunąć całą powłokę antyrefleksyjną :? Ja też kiedyś zarzuciłem płynem na szybę antyrefleksyjną... brrr... kolorowo się zrobiło, ale zeszło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 czyli powiadasz jakis mocny plyn i wszystko zedrzec no to ktory plyn pur, domestos takie mam w domu teraz dostepne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...