shakur_45 Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 czy ktos wie, czy mozna u nas kupic to piwo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Można o zdjęcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Ja w hiper markecie nie spotkałem :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 chyba nie ma jeszcze, a jak gdzies mozna dostac to na pewno jest drogie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 A to jest jakieś pr0 czy coś? :> Inaczej smakuje? Marka znana że padaj-na-kolana-bo-ja-je-mam? Czy po prostu dobre? Mnie jakoś odrzuca dopisek Lite. Kojarzy mi się od razu z pomorskim "Lechem Lite!" ;) Jeśli już mowa o droższe to piłem raz DESPERADOS - 6zł za 330ml. Ale przyznam że bardzo smaczne było... O "smaku" tequili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) zaw. alk. 4,0% (podobno!), but. 0,355 l dostępne w kraju (sieć Piotr i Paweł) Myślę, że to to samo piwo, o którym wyżej wspomina Kloss, choć inaczej opakowane. Trudno będzie opisu tego na wskroś koncernowego napoju alkoholowego nie zmieścić w jednym zdaniu (albo nawet mordce: ). A przecież z kronikarskiego obowiązku coś napisać trzeba... Kloss w poście wyżej bał się myśleć, jak smakuje zwykły Coors Light, a ja właśnie mam okazję próbować: kolor - jasno-słomkowo-brudnawy (żeby choć taka ładna słomka była, to oko możnaby nacieszyć!); piana - niewiarygodne: brak (zniknęła szybciej niż np. w pepsi, co pokazuje zdjęcie, zrobione zaraz po wlaniu piwa do kufelka); nasycenie - wysokie, wręcz przesadnie zalegające; zapach - wody z odrobiną chmielu; smak - w ogóle nie smakuje jak piwo, raczej jak rozwodniona oranżada z saturatora (niektórzy będą pamiętać); silnie gazowana woda z wątłym dodatkiem aromatu lemoniadowego; w smaku brak któregokolwiek ze składników występujących w piwie (poza wodą) opakowanie - bardzo amerykańskie Piwo, przy którym rodzimy Lech Premium jest powodem do dumy Nie dla mnie ten 'browar'. :lol2: Edytowane 19 Listopada 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Przed chwilą widziałem w TV newsa o piwie dla psów :huh: ...oczywiście gzie!? W USA :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) co prawda nie piwo, ale z czystej ciekawosci spytam, zeby nie zakladac nowego tematu - to cos idzie u nas dostac ? :D Edytowane 19 Listopada 2006 przez ajgon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...