Craven Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) Jest jakaś możliwość aby winamp pokazywał statystyki, np ile razy dana piosenka była odtwarzana itp. ??? Edytowane 10 Listopada 2006 przez Craven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 jest coś takiego w winampie jak MEDIA LIBRARY... i tam masz wszystie statystyki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Nie mialem pojecia o czyms takim, ot czego to sie mozna o poranku nauczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craven Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 W wersji 2.81 też?? Bo akurat takiej używam. Jakoś się nie mogę przekonać do tych nowszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 A do czego tu sie przekonywac? Poza kilkoma dodatkowymi oknami pełniącymi dodatkowe funkcje(z których nie trzeba korzystac) seria 5 prawie sie nie rózni od 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 3 była niewypałem a 5 to tylko tyle, że masz wybór skórki klasyczne albo te nowe co mulą (znane z winampa 3) i media library która jest bardzo przydatna reszta zachowuje się jak winamp 2.xx i zabiera mało ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Odkopuje temat bo mam jedno proste acz nurtujące mnie pytanie ;) Czy da sie jakos w winampie zmienić sciezki dostepu wszystkich kawałkow na playliscie jednoczesnie? Chodzi o to, zeby jak np. mam mp3 pod (przykładowo) C/mp3/jakis-tam-zespol/kawałek.mp3 to zebym mogł zmienic literke C na D - chce wykonac podobną operacje dla wszystkich kawalkow na playliscie, czyli zeby pozamienial C na D i reszte sciezki zostawił bez zmian. Pytam, bo chce przeniesc wszystkie foldery z mp3trojkami na inny dysk i srednio mi sie chce wrzucac od nowa pare tysiecy piosenek na playliste :) Z gory dzieki za odp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Da sie, chociaz niekonecznie w winampie. Otwórz w notatniku i skorzystaj z opcji "Zamień". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Da sie, chociaz niekonecznie w winampie. Otwórz w notatniku i skorzystaj z opcji "Zamień".Genialne :D Sam bym na to nie wpadł, thx:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Mozesz tez skorzystac z bookmarka wi Winampie - po przeniesieniu folderu klikasz na nim prawym przyciskiem i "add to winamp bookmarks", potem w Winampie play->bookmark. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...