Ogór Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Czy oplaca sie zakladac prisona na 7900gto jesli nie bede krecil. Chodzi o cisze, ale w msi to chlodzenie jest bardzo ciche a jak bym mial blok to i tak musial bym dodac wentyl, wiec oplaca sie czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Czy oplaca sie zakladac prisona na 7900gto jesli nie bede krecil. Chodzi o cisze, ale w msi to chlodzenie jest bardzo ciche a jak bym mial blok to i tak musial bym dodac wentyl, wiec oplaca sie czy nie?Co to w ogole za pytanie?.. :? Po pierwsze wcale nie musi byc wentyla jesli jest blok (juz w ogole jesli bez o/c). Druga sprawa ze jesli uwazasz ze chlodzenie MSI jest ciche to pewnie masz pozostale czesci kompa na tyle glosne ze szkoda inwestowac w wc na grafe (tylko dla wyciszenia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Niby tak, ale podobno jest jakis element ktory sie bardzo grzeje na tej karcie, i jesli sie nie da nawiewu to grafa moze pasc szybko. A pozatym mam w domu tego prisona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Przecież te karty mają rewolucyjne chłodzenie w dziedzinie kart stockowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 A pozatym mam w domu tego prisona. Dzizas, nad czym jest zastanawiac :/ . "Mam kompa z celeronem, ale nie wiem czy wsadzac E6600 ktory lezy obok" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 ... Druga sprawa ze jesli uwazasz ze chlodzenie MSI jest ciche to pewnie masz pozostale czesci kompa na tyle glosne ze szkoda inwestowac w wc na grafe (tylko dla wyciszenia). Bo JEST CICHE chłodzenie na MSI 7900GTO - ja bym się nie wysilał na WC (tymbardziej, że cooler chłodzi też ramki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) Niby tak, ale podobno jest jakis element ktory sie bardzo grzeje na tej karcie, i jesli sie nie da nawiewu to grafa moze pasc szybko. A pozatym mam w domu tego prisona. nie ma sensu, bo musialbys ostro wyciszyc reszte wc, zeby nieslyszec tego chlodzenia z karty. dasz wentyl na nieksie obroty, bo bez oc nie potrzeba super chlodzenia i bedzie ok. Edytowane 10 Listopada 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Bo JEST CICHE chłodzenie na MSI 7900GTO - ja bym się nie wysilał na WC (tymbardziej, że cooler chłodzi też ramki)Dokładnie, a tak czy tak musiał bym dac wentyl. Jeszcze sie zastanowie. Ale głupio bedzie wygladalo wc z blokiem na nb i cpu bez gpu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...