baba123 Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Wczoraj padla mi plyta glowna (epox 8rda3+) narazie zawiozlem ja do serwisu i mam nadzieje ze to tylko bios ale... Tak wiec jaka plyte by mozna kupic dla bartona 2500 tak zeby nic innego nie zmieniac czyli grafa musi byc pod agp.... Mysle nad abitem nf7s da rade kupic jeszcze taka nowa plytke.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Wczoraj padla mi plyta glowna (epox 8rda3+) narazie zawiozlem ja do serwisu i mam nadzieje ze to tylko bios ale... Tak wiec jaka plyte by mozna kupic dla bartona 2500 tak zeby nic innego nie zmieniac czyli grafa musi byc pod agp.... Mysle nad abitem nf7s da rade kupic jeszcze taka nowa plytke.... Poszukaj na allegro. Nowej nie kupisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 http://allegro.pl/item140736543__abit_nf7_...gwarancja_.html A jednak kupi... tylko to jakiś leżak i dużo ponad jej prawdziwą wartością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...