diefek Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) Wiam Oyuz mam fortrona 400W, chyab sie spalil albo nie wiem co sie z nim stalo, objawy byly takie ze myslalem ze szfankuje mi przycisk wlaczania komputera zdarzalo mi sie tak juz z 3 razy ze musialem popstrykac pare razy i komp sie wlaczal, natomiast dzis z rana wlaczam kompa a on nic, cos sie stalo z zasilaczem nie mam pojecia co niechce ruszyc co moze byc ? komputer dzialal bardzo dobrze , wylaczyle go na noc a z rana wstaje a komp sie nie odpala co moze byc ? Wstawilem drugi zasilacz i wszystko dziala, wiec wina na 100% zasilacza, moze ktos sie orientuje co moglo w nim pasc i czy sie da jakos naprawic, rozkrecalem go ale nic podejrzanego nie widze :/ Albo doradzcie mi w trybie eskpresowym jaki mam niedrogi i dobry zasilacz kupic moj sprzet to sempron 939 3.0 epox 9NPA ultra 1gb ram 6600 GE Moge przeznaczyc okolo 150 zl , ewentualnie +/- 25zl Edytowane 10 Listopada 2006 przez diefek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 za ok 150 złotych masz chiefteca gps 450w solidna delta mozę ciut za głośna. Jak nie masz mega wypasionego sprzętu to na dobrą sprawe chieftec 350w czy modecom mc-350 starczą bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 widzisz moze jakieś wypukłe kondensatory, choćby lekkie wybrzuszenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diefek Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 niestety nic nie widze, zadnych uwypuklen, nic ani nic ;=+=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^CooLeR^ Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Ja mialem niestety ten sam problem z moim fortronem 350W, identycznie jak u Ciebie to wygladalo i teraz raczej nie warto go naprawiac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...