Pawelek69 Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Witam Mam płytę główną Epox 8RDA3i (nForce2) a na niej kodek Realtek ALC 655. Do tej pory używałem sterowników Realteka, ale ostatnio zainstalowałem sterownik audio z paczki nForce_5.10_WinXP2K_WHQL_international.exe i działa mi dźwięk i nVmixer. Słyszałem że na Epoxach są nieoficjalne Soundstromy (nieoficjalne, bo nie mają wyjścia optycznego). Czy to prawda? Czy mam Soundstroma? Mój mostek południowy to nVidia nForce2 MCP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Witam Mam płytę główną Epox 8RDA3i (nForce2) a na niej kodek Realtek ALC 655. Do tej pory używałem sterowników Realteka, ale ostatnio zainstalowałem sterownik audio z paczki nForce_5.10_WinXP2K_WHQL_international.exe i działa mi dźwięk i nVmixer. Słyszałem że na Epoxach są nieoficjalne Soundstromy (nieoficjalne, bo nie mają wyjścia optycznego). Czy to prawda? Czy mam Soundstroma? Mój mostek południowy to nVidia nForce2 MCP. Z tego co pamiętam to mostki MCP-T miały soundstorm, MCP nie. "Nieoficjalny" SS to ma np. 8RDA+(bo ma mostek MCP-T, ale juz nie posiada wyjścia optycznego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Poszukaj na forum. Pełno było takich tematów. Mnie się wydaje, że nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...