wiktusser Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Witam! Mam problem, a mianowicie taki, że podczas nagrywania vido przez tunner telewizyjny po 15 minutach dzwięk zaczyna być niezsynchronizowany z filmem. Poradzi mi ktoś coś na to? Jakie należy dać ustawienia? Inny problem to, że nie mogę włączyć teletekstu: pojawia się krytyczny błąd programu. Mój sprzęt to Winfast Tv 2000 Xp Expert a program którego używam to Winfast PWR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Witam! Mam problem, a mianowicie taki, że podczas nagrywania vido przez tunner telewizyjny po 15 minutach dzwięk zaczyna być niezsynchronizowany z filmem. Poradzi mi ktoś coś na to? Jakie należy dać ustawienia? Inny problem to, że nie mogę włączyć teletekstu: pojawia się krytyczny błąd programu. Mój sprzęt to Winfast Tv 2000 Xp Expert a program którego używam to Winfast PWRnowsze sterowniki powinny pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 witam nowe stery nowy soft (PVR//FM ) configuration->Capture audio->audio ( master stream ) no i w czasie nagrywania nie rob nic na kompie ( jak slaby ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 A znacie jakis dobry link do świeżego softu i sterów? Byłbym bardzo wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 I jak poleci mi ktoś coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 witam ->http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=67&downline=WINFAST%20TV2000%20XP%20EXPERT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 txt działa tylko ze starszymi wersjami softu w nowszych olali nas i z polskim XP nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...