noe Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 czesc postanowilem zmienic wyglad swojego kompa . zamierzam zrobic okno z boku i wstawic tam plekse i mam malo pytanko czym najlepiej przymocowac plekse do blachy zeby byla rowno z blacha? wiem jestem lame :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 W tym momencie to się reedowi nie dziwe.... ten temat jest pruszany co 2 dni odkad zawitałem na forum.... SZUKAJ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Boze idziesz do pierwszego lepszego sklepu kupujesz jakis klej (poxipol) moze tez byc sylikon do plexi i kleisz. Jak chcesz wpasowac w otwor to musisz kupic uszczelka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Polecam uszczelke z klinem.. Mam takowa do sprzedania. Mi przyslal takowa Amioniak, a ojciec przywiozl jeszcze 2m. Jak cos to na priva Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...