Skocz do zawartości
sesq

Tania Obudowa

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam takiej, dużo się rozglądałem ale nie ma takich tanich, jedynie co się nasuwa to Logic z proline.

Do 150zł nie znaczy ze dołóż 20 zł i będziesz miał xxx. Fajnie jak będzie za 100zł a nie za 150. Mogłaby być desktopowa, ale takie to ja znalazłem silverstone-y za 500+zł.

tak o wpadły w oko mi:

modecom

logic

logic2

logic3

logic4

logic5 <= ta jest nawet niezła ? jak wam się podoba ?

logic6

Fajne, ale nie wiem nic o nich, ani jak wygląda w środku, może ktoś ma ?

a taka znalazłem na pewnym forum, http://img237.imageshack.us/img237/684/komp7gm.jpg bardzo ładna, pewnie droga, ale z ciekawości - jak się nazywa ?

Edytowane przez sesq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwestia gustu. Pytanie czy z zasilaczem i jakim?

Zobacz mój podpis, jest tam mój sprzęt i zasilacz który mam, zasilacz się sprawdza i trzyma resztę stabilnie czyli nie potrzebuje obudowy z zasilaczem, linki które podałem są w nich obudowy bez zasilacza - i taką obudowę mam zamiar kupić. I chyba nie dostane obudowy z zasilaczem lepszym od mojego za 150zł.

Chodzi mi tez jak wam się podoba taka obudowa, czy ma odpowiednie miejsca na wentylatory oraz żebyście podsunęli własną propozycje innej obudowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi