humax5400 Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Witam Mam do was pytanie, czy zaopatrywał się ktoś z was w perfumy przez Internet ? Bylem osobiscie w perfumerii...dobrałem sobie idealny zapach, lecz chciałbym zakupić taki perfum taniej. W dość atrakcyjnych cenach znalazłem perfumy w sklepie internetowym TAGOMAGO (www.tagomago.pl) ... i teraz mam pytanie Czy ktoś z was kiedykolwiek kupował w tym sklepie ? Czy wg was perfumy u nich są oryginalne ? Czym się kierować i na co należy zwracać uwagę ? (allegro odpada całkowicie wiec nie polecajcie nawet) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 dolce.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Przejrzyj archiwum grupy pl.rec.uroda. Naprawdę usenet jest niedoceniany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...