lukaszex Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Chciałbym zakupic mysz do gry na w CODa na multiplayerze. Mysz musi być bardzo precyzyjna i dobrze leżeć w dłoni:] Do wydania mam ok 150zł. Prosze o podanie myszki pasującej do moich wymagan;D Zastanawiam sie nad Razer Diamondback Magma... Co o tym myslicie. Z góry wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Razer Diamondback, Logitech MX518 albo A4TECH X-718BF (jeszcze na dobrą podkładke starczy :D). Radze Ci zastanowić się nad tym A4techem, to naprawde świetna mysz, to że jest bardzo tania w porównaniu z w/w myszkami to nie znaczy, że jest gorsza, a dobra podkładka naprawde dużo daje!!! Dobra mysz bez podkładki to jak nowa S-klasa na oponach od starej beczki :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uns3 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Ja polecam ci A4TECH x-710f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Ten X-710 nie jest zły (sam ma tego bez F), ale wolał bym dołożyć 10zł do X-718BF, bo ma lepszy dużo sensor i jest trochę lepiej wykonany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszex Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Ten A4TECH X-718BF jest kosztuje 60zł ;o TANIO... az nie chce sie wierzyc ze to dobra mysz do gry:D Ale jak polecacie to chyba kupie... Aha i moglibyscie dobrac jakas dobra podkladke pod tą mysz [prosiłbym tez o link] Wielkie dzieki. Co myslicie o podkladce SteelPad QcK?? Edytowane 11 Listopada 2006 przez lukaszex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Jesteś praworęczny ?? Logitech mx518 (mx510) - wadą jak dla mnie jest śliski plastik Logitech mx400 MS IntelliMouse Explorer 4.0 lub jego następca. Jeśli leworęczny Logitech mx610 w wersji dla leworęcznego Uniwersalne (lewo i prawo): Logitech mx310 - jak dla mnie mało wygodny Microsoft Wheel Mouse Optical V1.1A Mam / miałem wszystkie wymienione i w zasadzie najmniej odpowiadała mi mx310 - niewygodna oraz 610 - jakoś nie lubię myszek bez ogonków. A obecnie chyba wybrałbym mx400, ale że mam mx510 to mi się nie spieszy z wymianą. Podkładka: SteelPad Qck Mini http://zenfist.pl/pID/831.htm P.S. A4TECH X-718BF - oglądałem, bawiłem się. Wygląda ok a nawet lepiej. Pracuje się też wygodnie. Jednak problemem może być trwałość. Co prawda A4 w większości robi myszki najlepsze z tych tańszych, to jednak do jakości logitecha czy ms im brakuje. A ścieranie farby itp to jak dla mnie nie jest problem. Mam na myśli trwałość sensora, przycisków oraz tzw "skrzypienie" plastików. Edytowane 11 Listopada 2006 przez Conti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszex Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Chyba wezme A4TECH X-718BF + podkladke SteelPad Qck Mini. Dobry wybór??!!:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Obecnie w domu używam SteelPad Qck Mini + Mx510 i jest bdb. Małe ale - SteelPad Qck Mini jest b. cienka i elastyczna, co powoduje, że wszystkie nierówności podłoża (np. okruszki) "przechodzą" przez nią. Edytowane 11 Listopada 2006 przez Conti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszex Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Juz wszystko zamowilem. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...