leo555 Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Witam, Zrobiłem stronę internetową, ale jest mały problem, jak robiłem ją na 15' to było ok a jak otwarłem ja na monitorze 17' to niektóre elementy się "rozjechały". Proszę o pomoc, lub skrypt do automatycznego wykrywania rozdzielczości. Strona robiona w HTML, program FrontPage 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 hm.. dobrze zrobiona strona nie musi wykrywać rozdzielczości... Jak ustalisz jej procentową objętość to wszędzie będzie zajmowała tyle samo miejsca na ekranie - inny problem że trzeba przewidzieć możliwość resajzowania się layu... Jeśli ustaliłeś wilkość layu na sztywno no to też nic się nie powinno stać, po prostu strona była by mniejsza na większych rozdziałkach. Tak to jest jak sie robi strony we frontpage'u :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...