Gość MaRuH Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) WORLD IN CONFLICT Oficjalna strona gry: http://www.worldinconflict.com/Demo: http://www.gamershell.com/news/41160.htmlPREMIERA WRZESIEŃ 2007 Edytowane 17 Lutego 2009 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Ta gra to RTS zresztą zobacz screeny z gry ;) http://worldinconflict.com/main/overview.html Edytowane 11 Listopada 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Ta gra tak chyba nie będzie wyglądać, to jest na pewno renderowane na G80, natomiast watpie żeby to przedstawiało normalny gameplay. Z tego co pisało tu i ówdzie to będzie to... RTS? Jak kogoś zmyliłem newsem to sorry, ale sam nie byłem pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 render czy nie, ale ostatnia scena z wyskokiem z samolotu :shock: :shock: :shock: :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aran Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Tutaj są z gry chyba http://www.nzone.com/object/nzone_worldinc...ict_videos.html Edytowane 11 Listopada 2006 przez Aran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Pieprzyć to że render. Ale jaki O_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 no to ja 98457343% nie jest gameplay z gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Pytanie brzmi - czy jest to render w czasie rzeczywistym, czyli czy 8800 jest to w stanie zrobic z 25FPS lub więcej. Bo jeśli tak, to chapeau bas, panowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Pytanie brzmi - czy jest to render w czasie rzeczywistym, czyli czy 8800 jest to w stanie zrobic z 25FPS lub więcej. Bo jeśli tak, to chapeau bas, panowie. Tak się składa, że przypadku renderingu karta graficzna nie ma aż tak dużego znaczenia jak procesor, a raczej liczba procesorów. Poczekamy, zobaczymy. Świat idzie do przodu i wiadomo, że z czasem wszystko będzie coraz lepiej wyglądało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Tak się składa, że przypadku renderingu karta graficzna nie ma aż tak dużego znaczenia jak procesor, a raczej liczba procesorów. Poczekamy, zobaczymy. Świat idzie do przodu i wiadomo, że z czasem wszystko będzie coraz lepiej wyglądało.Ale ja zakładam że byłoby (jest ?) to demo w konkretnym engine, renderowane w czasie rzeczywistym, czyli wykonywane jak normalna gra. Nie mówię o takim renderingu jak w 3dmax, czyli najpierw render, potem oglądamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Za piękne, aby było prawdziwe :o :o :o Do tej pory zbieram szczene z podłogi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10462&a=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Ta gra w gameplay kompletnie inaczej wyglada ;]. Wystarczy oblookać World in Conflict Video Feature 1 z: http://www.gamespot.com/pc/strategy/worldi...lict/media.html . Jak widać to co innego niz na renderach ;]. Ale nie patrząc na grafe może to być wreszcie coś nowego (jeżeli chodzi o RTS'y i w ogole o gry). W dodatku fajnie wygląda wybuch jądrowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) Ale i tak wygląda pięknie, czuje ze to bedzie hit wśród rtsów, swędzi mnie lewe oko ;) Mi sie wydaje ze nawet pobije CoH, zalezy jak bedzie rozwiazany gameplay - czy bedzie wygladac jak generalsi, czy jednak wprowadzą duzo nowinek. EDIT: O kurde, obejrzałem ten trailer i szczena mi spadła :blink: Co prawda jest to render, mi sie wydaje ze nawet z wykorzystyaniem realnego otoczenia, ale i tak jest super :blink: Pomyśleć ze za 2, 3 lata gry mogą tak wyglądać. Edytowane 12 Listopada 2006 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aran Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Ciekawe co sobą zaprezentuję nowy C&C. "Pomyśleć ze za 2, 3 lata gry mogą tak wyglądać." Ta... :) Może nawet lepiej... Patrząc jak szybko się to wszystko zmienia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) Sory za małe OT ale niestety czesto forma przerasta treść. W dzisiejszych czasach i grafa wśród developerów zajmuje niestety pierwsze miejsce. IMO powinno być na odwrót czyli treść potem oprawa. Nie twierdze ze dobra oprawa (w tym przypadku bardzo dobra i troche rewolucyjna) to zła rzecz, wręcz przecienie bo nowa grafika sprawia ze można zaimplementować wiele nowych i ciekawych rzeczy ;). I moim zdaniem właśnie takie jest WiC bo widze, że to może być mała rewolucja (chociaż oceniam to tylko z tych fimików). A tak btw podobno ma tutaj być rewolucyjny multiplayer (przynajmniej tak można wywnioskować z konferencji) ale nie ma żadnych szczegółow. A może ja coś źle zrozumiałem ? :P Edytowane 12 Listopada 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 OMFG... Nie mam pytań. Napisałbym coś sensownego ale po tym filmiku jakoś nie dam rady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja moge cos napisac - dno a nie filmiki. Czemu? gdzie widze jak w to sie gra? Gdzie kursor zaznacza jednostki? Gdzie gracz wydaje polecenia? GDZIE INTERFACE GRY?! :| Na razie tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja moge cos napisac - dno a nie filmiki. Czemu? gdzie widze jak w to sie gra? Gdzie kursor zaznacza jednostki? Gdzie gracz wydaje polecenia? GDZIE INTERFACE GRY?! :| Na razie tyle. Dokladnie tutaj: Ta gra w gameplay kompletnie inaczej wyglada ;]. Wystarczy oblookać World in Conflict Video Feature 1 z: http://www.gamespot.com/pc/strategy/worldi...lict/media.html . Jak widać to co innego niz na renderach ;]. Ale nie patrząc na grafe może to być wreszcie coś nowego (jeżeli chodzi o RTS'y i w ogole o gry). W dodatku fajnie wygląda wybuch jądrowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Ogólnie to masakra, wygląda imponująco, ale na ile to wszystko jest prawdziwe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Nie jest w ogole prawdziwe. Kamera lata jakby to byl jakis film animowany. Nie ma huda, nie ma niczego. Wiec jak to moze byc real? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Może to magia Dx10?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aran Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) "Nie ma huda, nie ma niczego." Jak nie ma huda ? Mapa, kursor, jakieś bajery po bokach, nie widze za dobrze samych detali, ale jest wszystko co być powinno... Zaznacza ktoś poszczególne jednostki, ilość hp widać itd... Może nie z tej gry filmik widziałem... :unsure: http://img110.imageshack.us/my.php?image=wicac3.jpg Edytowane 13 Listopada 2006 przez Aran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Ten skrin ktory podales to juz wyglada normalnie. Budynki wygladaja troche jak z tekstury, ale skrin jest kiepskiej jakosci wiec wiele powiedziec nie mozna. Zreszta mi chodzilo o ten filmik, gdzie kamera lata jak w filmie akcji miedzy wojakami i jest pokazane jak do siebie nawalaja... jak w ogole ktos mogl pomyslec ze to jest filmik na silniku gry? :D Dobra, nvm. Costi - nie mowie ze nie ma filmiku z gameplay'a, ale chodzi o to, ze ten 'real' wyglada juz jak gra komputerowa a nie jak to co widzimy za oknem (jak bylo w przypadku tego pierwszegu filmiku). Edytowane 13 Listopada 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Ten scrren jest z filmiku, ktory podal yuucOm w poscie #13 tego tematu, zacytowanym potem przeze mnie w poscie #19. jest to normalny gameplay - widac HUda, kursor, paski z HP, wszystko jak w normalnej grze. Obejrzyjcie, a nie sarkacie, ze nie ma filmu z gameplayu, podczas gdy zostal wam on odany niemalze na tacy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Filmiki sa zrobione przesuper, dalbym oscara w kategorii trailerow komputerowych :D a jesli chodzi o sama gre to zobaczymy czy miodnoscia pobije Act of War czy Company of Heroes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jura_22 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 NO moze niezly nowy standard multi wprowadzic do rtsow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10462&a=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Mocne... i to jeszcze na rzeczywistym sprzecie... moja chciec :) BTW, na oficjalnej stronie jest do sciagniecia trailer w 720p - http://www.worldinconflict.com/trailer.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...