Lanc Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Dla ludzi, którzy grali w Closed Bete key zostanie wysłany mailem prosto od massgate ;] Przy okazji w mailu są linki do gry, nie tylko torrent :) ftp://download1.wic.ngz-server.de/wic/wic_openMPbeta.exe ftp://download2.wic.ngz-server.de/wic/wic_openMPbeta.exe ftp://download3.wic.ngz-server.de/wic/wic_openMPbeta.exe http://games.internode.on.net/filelist.php?filedetails=9871 http://beta.worldinconflict.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) @Sulaco jak zawsze raczej z deka wysokie ustawienia ;p. Stara beta dobrze mi chodziła na dobrych ustawieniach med/high. Problem w tym ze to było multi. W single dojdzie AI i pewnie bedzie duża przewaga 2 jądrowych ;p procków. A tak btw to ile trwa ta beta ? znów dwa tygodnie ? Pytam bo nie wiem czy klucz oddać ;). Edytowane 11 Lipca 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja mam kluczyk, zaraz oblukam i jutro już mogę komuś oddać bo nie będę grał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja takze gierke oblukalem... grafika ciekawa, grywalnosc mysle ze tez. Nie lubie strategi dlatego keya oddalem jurkowi911 :) Mysle ze dla osoby ktore lubia tego typu gry sie nie zawioda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 nagrajcie filmik najnowszym frapsem pod vista w direct x 10 :P ^^bo juz ma support dla dx 10 :P ew Features in the World in Conflict July BETA Test Event since the June Closed Beta Event Include: * Clan Matches are now enabled * Clan Ladder/Ranking is now enabled * Replays are now enabled * Player-uploaded graphics on vehicles now enabled * Performance enhancements have been made * A multitude of tweaks and polish * Major updates have been done to voice and sound files * DX10 features are now enabled http://www.fraps.com/download.php Added suport for DirectX 10 - Added option to monitor Desktop Window Manager under Vista - Added Direct Stream sound recording for Vista - Fixed screen tearing in video captured from DX9 games - Fixed G15 LCD output running fast on Vista machines - Improved resource sharing with multithreaded games - Added numerous crash and compatibility fixes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 W piątek mogę oddać keya komuś , dziś jutro oblukam sobie i mi styknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Witam, jeśli ktoś będzie miał na zbyciu key'a to proszę na PW ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Ok jednak sie rozmyśliłem ;). Ktos chce key'a niech wbitakuje przez PW ;0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Witam, jeśli ktoś będzie miał na zbyciu key'a to proszę na PW ;D z gory thx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 z gory thx ;]Masz zaklepanego - jutro dostaniesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja powiem tyle, że w stosunku do Closed Bety w Open jest lepsza płynność, mam na mojej karcie więcej FPS, do tego mogę grać w 1280 przy FPS powyżej 30, no i gra mi się nie wywala tak jak to robiła Closed Beta ;] Spadam grać dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Słuchajcie jest problem. Na każdym z linków z maila, którego się dostaej flashget mnie rozłącza po kilku minutach. Macie dobre źródło (chodzi o transfer) z którego można by to zassać? Torrent to absolutna ostateczność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja ciagne z tego 4 linka flashgetem i smiga, rano wlaczylem mam 50%, tyle, ze dzisiaj sobie nowego flashgeta sciagnąlem moze sprobuj tez nowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 No będę musiał. FTP w ogóle nie chciały zaskoczyć... pomyślę nad tym nowym flashgetem bo mój ma chyba z rok już :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Z torrenta juz dawno bys zassal. Kupa seedów !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja mogę mieć i 6000 seedów + 12000 peerów a transfer nie przekroczy mi 10kb/s... coś mam zwalone w ustawieniach visty/routera i nie wiem co... NAT jest ok - to na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Pod Dx10 wygląda niesamowicie...... to trzeba oblukać..... woda , dym , wybuchy ..... pikne to jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*V* Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam, mam prośbę, jeśli ktoś będzie miał na zbyciu key'a to proszę na PW z góry THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Pod Dx10 wygląda niesamowicie...... to trzeba oblukać..... woda , dym , wybuchy ..... pikne to jest...Dokładnie, najpierw oblukałem na XP - wszystko na maxa 1280x (Anizox16, AAx4): 25-60 FPS, gra się przyjemnie, a grafika bardzo ładna. Jesli chodzi o Vistę i DX10 to wszystko wygląda lepiej (super pięknie), dokładniejsze tekstury i tak jak pisze @Konio68, ale to wszystko zabija grę. FPS jest o połowę niższy :) Ale idzie spokojnie pograć ale już nie ma takiego komfortu jak przy DX9. Sądzę, że aby DX10 mógł zagościć na naszych monitorkach i aby można było spokojnie bez patrzenia na FPS pograć ze wszystkim na maxa, to dopiero doczekamy się nie przy tej co teraz będzie ale dopiero przy kolejnej generacji potworów od Nvidi i Ati :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 dajcie screeny z frapsa nowego, bo jeszcze nie sicagnolem :P a klucz mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 dacie screeny z wersji dx10 :D ja Visty nie mam więc nie odpalę gry w dx10... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Nawet na dx9 wybuchy powalaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja zaraz dam filmik z bencha porównujący DX9 i DX10 na Viście. A oto jak to wygląda w praniu na Viście 32bit. Wszystko możliwe na maxa przy 1280x, tylko bez AA. Komp z podpisu. DX9 DX10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) co tam screeny. wybuchy najlepiej zobaczyc "w akcji" Edytowane 12 Lipca 2007 przez Carl Orff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 czekam na filmiki dx9 i dx 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Ci co chcieli screeny z wybuchami, dostana filmiki :P bo imao lepiej to wyglada. 4.7mb poki co jeden w dx9. dla prezentacji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Ja zaraz dam filmik z bencha porównujący DX9 i DX10 na Viście. A oto jak to wygląda w praniu na Viście 32bit. Wszystko możliwe na maxa przy 1280x, tylko bez AA. Komp z podpisu. Cosik mało ... na GTXie 620/1000 i C2D 3,04 1280x1024 / Wszystko MAX i Ultra MAx z AAx4 i AFx16 / Vista x86 / DX10 Edytowane 12 Lipca 2007 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Te chwilowe pady serwera są dobijające :mur: Ale lagów nie ma, a serwerów zajętych jest o wiele więcej niż w przypadku Closed Bety ;] Jak by ktoś chciał ze mną pograć do szukajcie po nickach w grze we friends ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 No a ja od siebie, filmik porównujący DX9 i DX10. W skrócie DX10 w WIC - lepsze tekstury, szczegółowość, więcej detali, lepsze oświetlenie, lepsze efekty. http://rapidshare.com/files/42532662/WIC-DX9-DX10.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niko123 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) na core duo 2,9mhz +7900gs (600/1850) w 1280x1024-na very hight( 4xAA, 4x anitrop. ) - śrenio w benchmarku 17 klatek Edytowane 12 Lipca 2007 przez Niko123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...