Skocz do zawartości
Gość MaRuH

World In Conflict

Rekomendowane odpowiedzi

Między dx9 i dx10 praktycznie nie ma różnicy , może troszke lepsze wybuchy i jest troche ciemniej.

Tryb dx9 rwie zarówno na xp i viscie , na dx10 nie ma rwania i jest więcej fps. Ale za to na xp gra na dx9 chula szybciej o ok 30%. Rwanie występuje tylko na benchmarku , podczas normalnej nie ma tego zjawiska.

ale teraz głupoty gadasz , że mała różnica ...... przynajmniej nie wprowadzaj w błąd innych - międzyc DX9 i 10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale teraz głupoty gadasz , że mała różnica ...... przynajmniej nie wprowadzaj w błąd innych - międzyc DX9 i 10.

A powiedz mi dlaczego mam kłamać lub gadać głupoty , jaki w tym sens???

Troszke lepsze wybuchy + cienie od chmur(opcja tylko dla dx10) , po prostu różnica powala :lol:

Możemy między nami jest różnica , Ty jak zobaczysz minimalną różnice to już wypisujesz ohh , achh. To jak będzie konkrętna różnica , to chyba będziesz za przeproszeniem sikał po majtach??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A powiedz mi dlaczego mam kłamać lub gadać głupoty , jaki w tym sens???

Troszke lepsze wybuchy + cienie od chmur(opcja tylko dla dx10) , po prostu różnica powala :lol:

Możemy między nami jest różnica , Ty jak zobaczysz minimalną różnice to już wypisujesz ohh , achh. To jak będzie konkrętna różnica , to chyba będziesz za przeproszeniem sikał po majtach??

Nie będę się z tobą spierał, bo mam to gdzieś co kto widzi , ustawiłeś wszystkie opcje na maxa ?

zreszytą nie tylko ja uważam że róznica jest duża.

Edytowane przez konio68

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Parę moich fotek + ustawienia (na razie brak czasu na ustawienia optymalne) i powiem jedno SZOK SZOK SZOK (jak na razie non stop powyżej 25fps)

Dołączona grafikaDołączona grafika

ustawienia:

PS. zdjęcia nie oddają gry w akcji i te wybuchy można je oglądać non stop.

Edytowane przez piotrjancy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś pytał o gameplay...

Na razie niemożna tego nazwać rts'em imo. Wszystko rusza na hurrrra do przodu...gdzie taktyka i strategia O_o

looool a po co ci tam taktyka, Dx10 !!!!! ;p ; ale poważnie to też chętnie bym sie dowiedział czy gra jest warta czasu przy niej spędzonego ale pod wzg tego jak wci ąga gameplay a nie grafa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli walczymy po radziecku, metoda Zukowa :( Zebrac tlum woja, postawic NKWD za plecami i naprzod.

A gdzie tu metoda amerykanska, zakladajaca precyzyjne uderzenia z wykorzystaniem przewagi technologicznej? Ew. brytyjska, czyli "jest nas malo, ale jestesmy boscy"? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Carl Orff

tak w ogole przy takiej ilosci jednostek w powietrzu, 3 roznych grupach na ziemii. nie da sie nad tym wszystkim zapanowac, co mowiac o taktyce. jesli w SP, AI wysle przeciwko nam wszystko co ma w danej chwili, a mysle, ze tak bedzie :P to ratuje sytuacje, tylko grzybek atomowy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jest jak się trafi na serek gdzie "nowi" testują co tam mają pod ręką:-) I faktycznie czasem człowiek nie zdąży kliknąć na jednostki, bo już ich nie ma....

Jak już ludzie nieco ochłoną (a to się właśnie dzieje) to zaczyna się naprawdę przyjemna rozgrywka. Lotnicy zaczynają kumać, że mają osłaniać artylerię i czołgi, naprawiacze naprawiają i co najważniejsze są skoordynowane ataki na konkretne miejsca. Dopiero wtedy widać potencjał tego tytułu i myślę, że przy mapkach 3 na 3 będzie rewelka. Pomijam już oprawę bo te wybuchy i wszelkie eksplozje nie pozwalają się skupić na prowadzeniu jednostek.

Idę spuścić nieco napalmu:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gierka mnie wciagnela zaczynam czekac na retail . Dopiero jak dluzej sie pogra (zalecane z kims team play w tej grze to podstawa) wtedy dopiero fajnie sie gra . Ja gram od 2 dni prawie nonstopa jak tylko siedze przy kompie. Jesli sie troche dluzej pogra zaczyna sie kontrolowac to co sie dzieje na mapie. Wystarczy 3 takich w teamie co gadaj przez mikro.fon, asekuruja siebie nawzajem wtedy mozna bez problemu wygrac vs8 ^^ Tylko cos malo jednostek jest w tej becie mam nadzieje ze retailu bedzie wiecej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pogralem sobie troche i musze powiedziec, ze gierka znakomita :)

Troche trudno mi sie jeszcze ogarnac.

Z wrazen po trzec meczach: piechota ssie, niestety. Albo ja nie umiem tym grac, albo ich przydatnosc na polu bitwy jest mocno dyskusyjna...

Na razie gralem glownie jako AIR i w miare sie odnajduje w tej roli. Z fajniejszych numerow, jakie udalo mi sie wykrecic: znalazlem zgrupowanie ciezkiej artylerii wroga stojacej pod lasem. Bezposredni nalot nie wyszedl, bo mieli mocna obrone plot (chwala Bogu za flary ;) ), to zrzucilem im pod nosem Specnaz, chlopaki hop do lasu i zawezwali nalot - nic nie zostalo :twisted: W tym czasie moje smiglowce odstrzelily druga grupe artylerii :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero co zainstalowalem test wbudowany

1280x1024

Very High

single 14

SLI 22

High

single 22

SLI 30

Medium

sindle 43

SLI 55

jak na bete niejest zle,zaraz zobacze jak pod vista i dx10

No i benchmark wbudowany mozna sobie o kant H rozbic wlanczam trenowanie a tu 120 fps na very high. :lol2:

Edytowane przez ChrisG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Chris

Jako , ze nie mam chwilowo czasu ani miejsca na dysiorku , mam co prawda ta gre , a wiec pytanie. Czyli bez problemu w ta bete na single card sobie z detalami na HIGH mozna grac? Faktycznie jesli tak jest (a widze po poscie , ze tak) to te testy wbudowane sa jakas porazka , wiadomo od dawna o tym , ale aby az taka rozbierznosc? High i 120 vs 14 :| :D Bo trenowanie to ruzmiem , ze jest jakas plansza :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi