Sulaco Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 A ja mam problem z graniem na necie,regedit i usunac z rejestru wpisany key. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 znalazłem w rejestrze folder Sierra Entertainment był tam jakiś Order i pełno numerków w nim ale key'a nie widziałem;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 znalazłem w rejestrze folder Sierra Entertainment był tam jakiś Order i pełno numerków w nim ale key'a nie widziałem;/slabo szukales ;) HKEY_CURRENT_USER\Software\Massive Entertainment AB\World In Conflict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 slabo szukales ;) HKEY_CURRENT_USER\Software\Massive Entertainment AB\World In Conflict ok, dzięki wszystko już działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 To jak panowie, opcja lan jest mozna by troche posmigac przez hamachi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Lan jest, ale działającej opcji postawienia serwera to chyba nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Jakas musi byc - jak inaczej mialoby sie grac po LANie? ;) Co do Hamachi - ja jestem jak najbardziej za, ale chwilowo nie mam neta w domu <_< Wiec pewnie pogramy sobie po zlocie w Gdansku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Im dluzej gram tym grafika w tej grze robi na mnie wieksze wrazenie, a juz nuki to mistrzostwo swiata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Kurde, to jest praktycznie tak szczegółowe jak jakiś FPS typu Battlefield :lol: A właściwie to nawet lepiej - słupy linii energetycznej fruwają, drzewa się łamią, nie mówiąc już całkiem klimatycznym podmuchu po zasadzeniu grzybka :lol2: Fajnie by było se pogadać z kimś po polskiemu podczas rozgrywki. Edytowane 24 Lipca 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 przecież spotyka się czasem polaków w becie :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Gral ktos na tej nowej mapie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 ja gralem, ale krotko, bo mi nie podpasowala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Też grałem. Straszna rzeźnia. Na początku wrażnie totalnego chaosu, ale potem się trafiały fajne rozgrywki z zaciętymi walkami o każdy punkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Na czym polega rozgrywka? Jedna strona ma wiekszosc punktow i musi je utrzymac? BTW. wczoraj jeden mecz na Hometown, w ktorym bralem udzial, skonczyl sie wynikiem 50,30% - 49,70% dla USA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Dokładnie. Jedna strona rozkłada zabawki na brzegu mapy, a druga broni punktów kontrolnych na całej mapie (trzeba je zdobywac po kolei). No i potem zależy od zgrania/wyboru roli. Albo atakujący idą jak walec, do przodu, albo walą głową w mur, albo zdobywają bardzo powoli każdy punkt po zaciętej walce. Niby oczywste reguły, ale tutaj jest koncentracja sił w jednym miejscu i bardziej to widac. O wiele szybsza gra i łatwiej cos trafic za pomocą Tactical Aid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 I po becie :( Pod koniec sierpnia demo SP, a we wrzesniu gra ma trafic na polki sklepowe. Jak dla mnie zdecydowany must have :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Dla mnie też. Może już na quadzie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 No i ja się przyznam, że mierzę w WiC, ale w pełną. Bety mnie nie przekonały bo (bez urazy) za dużo noobów co się bawią niż mają zdobywać mapę. Szkoda, bo fajny "mmorts" :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Za malo serwerow bylo IMHO i zamiast zbierac ekipe/klan i grac razem, to wpadalo sie gdzie bylo miejsce, z przypadkowymi ludzmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 No o tym właśnie mówię, ludzie grali bo myślą, że tu trzeba zabijać i to wszystko. A to trzeba pomyśleć, dobrać jednostki do planowanego ataku/działania. Dobra gra, mam nadzieję, że za droga nie będzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Sugerowana cena 99.90 na gram.pl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Czyli może zejdzie do 79,90 z użyciem wpln ;) Wtedy bym się minuty nie zastanawiał nad nią ;) Bo 99zł + wiedźmin zamówiony + czesne na studia = bankructwo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ano wlasnie :) Swoja droga, to wiedzmin - wrzesien, WiC - wrzesien, po diabla ja w sierpniu urlop bralem :P Tak troche OT: dobrze by bylo podpiac WiC pod zamowienie Wiedzmina, zeby wykorzystac darmowa przesylke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Aaaa dzieki za przypomnienie. Właśnie zamówiłem wersję z ruską flagą :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja takoz :D Teraz tylko czekac do wrzesnia. BTW. 140zl + 30wPLN za wersje kolekcjonerska (w tym wysylka) to nie tak zle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ludzi pomocy. Mam kod, lecz nie moge uruchomic tego multiplayera :o. Wpisalem kod na poczatku - wszystko OK, i potem przy rejestracji multi wywala mi blad, mieliscie cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 jaki blad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) Przeca beta is over czekać na demo i full-a teraz. <_< Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Sorry, że dwa posty pod rząd, ale może kogoś zainteresuje pojawił się nowy filmik wzorowany na czołówce bardzo dobrego niegdyś serialu Magnum PI (leci teraz na TVP2 od poniedziałku do piątku o 11:30). LINK FILESHACK LINK GAMETRAILERS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 WiC demo w piątek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...