yooguruto Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 http://www.gamespot.com/event/download/wor...-conflict-demo/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 No właśnie... Tylko w jednym miejscu? Będzie rzeźnia... Nowy trailer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Jak ktos znajdzie jakiegos mirrora, nie ch da znac. Z Gamespota leci 20 KB/s :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 No właśnie... Tylko w jednym miejscu? Będzie rzeźnia... Nowy trailer Bardzo klimatyczne : :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Jak ktos znajdzie jakiegos mirrora, nie ch da znac. Z Gamespota leci 20 KB/s :(ściągnij sobie tego GameSpot Download Managera, leci wtedy 250KB/s max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Dzieki za podpowiedz... poza tym, ze godzina czekania, to mam nadzieje, ze rzeczywiscie bedzie szybko szlo. EDIT: w rzyci mam ten downloader gamespota. Czas oczekiwania rosnie i rosnie zamiast malec... Demo jest juz tez na Fileplanet, czas oczekiwania to pol godziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Olej te spamowe smieci. Uzyj jakiegos akceleratora. Polecam Internet Download Manager. Nic sie nie czeka i leci 100 kb/s Trailery swietne. Widac ze duzo wpakowali w promocje i to musi byc hit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 hmm, dziwne, ja tam czekałem z 10min i od razu poszło z kopyta 250KB mam aktualnie 62%, 30 min i można grać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Dobrą mają ekipę (własną) do robienia tych cut-scenek. Zapowiadają silne wsparcie dla gierki po wydaniu, narzędzia i nowe mapy do multi. Możliwość robienia avików i "nadawania" na żywo z rozgrywki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Na Fileshacku też dostępne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 mi się udało wbić na gamershell i leci ok150kb/s. Ktoś już ma demko?, jak to działa?, lepiej czy gorzej niż beta?, fajnie się gra w SP? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Sciaglem ,zainstalowalem i jestem w szoku . Graficznie przelom w tego typu grach , jak na krotki trening moge powiedziec ze grywalnosc powinna byc OK . wymagania w full detalach 1024x768 dosc duze w Benchmarku od 8 podczas wybuchu do 37 fps , average 16fps jak na strategie moze by wystarczyl tak i framerate ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 z tego co tutaj czytalem to ten benchamrk jest malo obrazujacy normalna gre, moze ktos mnie poprawic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Dobrą mają ekipę (własną) do robienia tych cut-scenek.Trzeba przyznac, ze filmiki to oni potrafia robic :D Kapitalnie to wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 ZIBI_PL Tak ,raczej tak Ten Benchmark raczej z samym graniem nie ma za duzo wspolnego w tych samych ustawieniach w ktorych mialem w benchmarku od 8 do 37 fps mozna calkiem normalnie grac , toz to strategia a nie fps :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 z tego co tutaj czytalem to ten benchamrk jest malo obrazujacy normalna gre, moze ktos mnie poprawic ?Tyle on ma wspolnego z normalna gra, ze mapa jest ta sama ;) Co ciekawe, u mnie na benchmarku sa jakies dziwne freezy, nawet na 2-3 sekundy, a podczas normalnego grania nic takiego nie wystepuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 O kurcze, gra wyglada swietnie. Maly screen z tutka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 I po demku :) Misja calkiem fajna, choc jej poczatek byl dosc prosty (na Normal). Bardzo fajne sa przerywniki filmowe na engine gry - wiedzialem, ze to mocny silnik, ale nie myslalem, ze az tak elastyczny. Technikalia: 1680x1050, ustawienia high, brak AA i AF, brak Tree Shadows i HQ Tree Shaders i gierka chodzi jak zloto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Fajnie ze w demku dali multi:P ta gra jest do tego stworzona, podejrzewam ze jak ja kupie to od razu zaczne grac w multi a kampanie zostawie na pozniej ;] Co do grafy to na sprzecie jak z podpisu zapuscilem na 1024x768 detale medium-high (aniso x4 fsaa off) i chodzi przyzwoici tzn. 30-40 fps, oczywiscie czasem zwalnie na moment ale to nie przeszkadza w zabawie. Gra sie naprawde bardzo fajnie. Kurde ale jesien nam obrodzila w gry, nigdy jeszcze takiego czegos nie bylo;] MOH Airborne, Bioshock, WIC, Crysis, Wiedźmin, NFS ProStreet, dodatek do aoe3, dodatek do homm5, Flatout Ultimate Carnage, GOW , kiedy ja w to wszystko zdaze zagrac :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) MOH Airborne, Bioshock, WIC, Crysis, Wiedźmin, NFS ProStreet, dodatek do aoe3, dodatek do homm5, Flatout Ultimate Carnage, GOW , kiedy ja w to wszystko zdaze zagrac :lol2: ...i COD4 :) :-P , co do demka, do gra się bardzo fajnie, grafika miodna, w 1024-768 all hight z aax2 i aniso x2 chodzi dobrze, ale nie super :-P , muszę się jeszcze pobawić w ustawieniach i będzie pewnie git. Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 moze sie umowimy na wieczor zeby w multi wspolnie zagrac :-P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Za :) O ktorej i czy jest mozliwosc kontrolowanego dolaczania do gry (w becie bylo tak ciasno, ze wlazilo sie, gdzie bylo miejsce, praktycznie nie dalo sie umowic na wspolny mecz), ew. tworzenia wlasnych gier? BTW. pytanie do poisdaczy panoramicznych monitorow: czy tylko ja mam wrazenie, ze po przelaczeniu w tryb 5:4 obraz ulega scisnieciu w stosunku do 16:10? Ograniczenie FOV to jedno, ale mam wrazenie, ze caly interfejs jest zwezany w poziomie, tak jakby domyslnie byl tworzony pod rozdzialki panoramiczne. ...i COD4 :) :P...i dodatek do Company of Heroes :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Za :) O ktorej i czy jest mozliwosc kontrolowanego dolaczania do gryMysle ze wbijemy na jakis pusty serverek oficjalny (jest ich masa), bo w sumie faktycznie jest ciasno, u mnie np. to wyglada tak: 1 serv 15/16 graczy 2 serv 16/16 3 serv 16/16 4 serv 0/16 5 serv 0/16 itp. tzn. albo jest prawie full graczy, albo server stoi pusty, wiec jak sie umowimy na ktorąs godzine to wejdziemy wszyscy na pusty serverek :) Ja proponuje godz. 21.00 lub pozniej;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Mecze trwaja po ok. 15 minut, wiec nawet jak sie ktos spozni, to wiele nei straci, ale musimy zebrac solidna ekipe - babranie sie w 4 osoby to marny fun :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Mecze trwaja po ok. 15 minut, wiec nawet jak sie ktos spozni, to wiele nei straci, ale musimy zebrac solidna ekipe - babranie sie w 4 osoby to marny fun :P i tak minimum 6 graczy musi byc, zeby dalo sie rozpoczac gre, tak to se najwyzej mapke mozemy pozwiedzac :-P Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez fuqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 6 to i tak malo ;] Dobra, umowmy sie na 21.00 - kto moze, niech wpada o tej porze, kto nie moze, niech sie dolacza czym predzej :) BTW. czy jest opcja grania po LAN via Hamachi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) BTW. czy jest opcja grania po LAN via Hamachi? nie ma, mozna grac tylko na ok.100 oficjalnych servach. nazwe servera podam o godz. 20.45 Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez fuqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 spoko, ja się piszę na małą zadymkę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 I po demku :) Misja calkiem fajna, choc jej poczatek byl dosc prosty (na Normal). Bardzo fajne sa przerywniki filmowe na engine gry - wiedzialem, ze to mocny silnik, ale nie myslalem, ze az tak elastyczny. Technikalia: 1680x1050, ustawienia high, brak AA i AF, brak Tree Shadows i HQ Tree Shaders i gierka chodzi jak zloto :) Mówisz że płynnie na sprzęcie z sygnaturki - to mnie ucieszyłeś :D Czemu przełączasz 5:4? jak masz 16:10? Trzeba włączać vsync na 1680x1050? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Domyslnie wykryl mi 1600x900. Przelaczylem na 1280x1024 i wtedy zwrocila moja uwage "kompresja" interfejsu (szczegolnie jest to widocznie w menu IMHO). A potem stwierdzilem, ze zobaczymy jak bedzie smigac w pelnej rodzialce - i tak juz zostalo :D vsync nie wlaczalem, raczej za malo fps jest, zeby robilo to roznice (wlaczanie vsync ma sens tylko powyzej 60 fps) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...