MariuszDW Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Piechotą też grają. Szczególnie w mieście może być uciążliwa. To wszystko oczywiście zależy, kto się trafi na serwerze. Trzeba się adaptować :lol: Czasami dobieram sobie do 3 czołgów medium AA. Wypuszcza się zasłone dymną i w tym czasie AA potrafi wykosić heli. A jak nie ma warunków, to przesiadam się na Mi-24 i łoję artylerię i co tam się nawinie po drodze. A, i czołgami podczas walki zawsze wycofuj się tyłem, bo z przodu najmocniejszy pancerz. I nie stój za długo w miejscu. I zawsze fronetm doprzeciwnika :lol: Czołgami i artylerią najłatwiej punkty się nabija, ale wyszystko zależy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 No wlasnie, ma ktos jakies sensowne pomysly na granie artyleria? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StarPad Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Amerykanami zmieniać często pozycje, celować (wróżyć ) z wyprzedzeniem, Ruscy tutaj nie trzeba się tak często przemieszczać ale zdałoby się, no i ja czesto używam 2x heavy artylerie + 2x heavy AA bo czasami helikopterki ktoś zmontuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) No ja wczoraj widziałem kolesi, co szli artylerią na środek mapy w pierwszej linii :lol: MaZZeo, widzę że nawet godzinki nie pograłeś. Mogła ci trafić zniechęcająca ekipa. Mi ostatnio coś też się tak trafia... 2x heavy AA nie pomoże na 4x Mi-24. Co najwyżej jeden heli stracę przy kasowaniu AA, a potem artylerię wykończę. Lepiej się chyba dobrać we dwóch ... Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 No ja wczoraj widziałem kolesi, co szli artylerią na środek mapy w pierwszej linii :lol: MaZZeo, widzę że nawet godzinki nie pograłeś. Mogła ci trafić zniechęcająca ekipa. Mi ostatnio coś też się tak trafia... 2x heavy AA nie pomoże na 4x Mi-24. Co najwyżej jeden heli stracę przy kasowaniu AA, a potem artylerię wykończę. Lepiej się chyba dobrać we dwóch ... No coś ty :) Cały ranek grałem. Miałem dzis jeszcze przetestowac, ale zaraz na urodzinki wychodze, wiec niezbyt. Jak cos, to piszcie na jakims serverze gracie, zawsze to lepsza komunikacja z polakami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 No to nie wiem. Może nie wyszstko się na bieżąco aktualizuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ewidentnie grałem więcej <_< + oczywiście tutorial i misje z single-playera. Moze mi cos nie zaliczylo, nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Panowie dzis o 21.00 , serva podam pozniej, jesli macie sluchawki i mikrofon to mile widziane, bo w takiej grze jak WIC to powazne ulatwienie w komunikacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Panowie dzis o 21.00 , serva podam pozniej, jesli macie sluchawki i mikrofon to mile widziane, bo w takiej grze jak WIC to powazne ulatwienie w komunikacjiJa bede na 100%, oczywiscie sluchawki i mik sa, i tez ts :P ale w grze jest juz speak, takze np :). fuqs grales moze w CoD'a? 1 lub 2? Mam nadzieje, ze w MoH'a zagrasz, to wtedy na multi sie razem jakos zgadamy :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 fuqs grales moze w CoD'a? 1 lub 2? Mam nadzieje, ze w MoH'a zagrasz, to wtedy na multi sie razem jakos zgadamy :>. w oba cod-y gralem , ale jakos dwojka mnie w multi nie "pochlonela", medala mam demko i oryginal tez bedzie;] teraz jesli chodzi o multi to zabawiam sie w far cry'a , supreme commader no i wic;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 w oba cod-y gralem , ale jakos dwojka mnie w multi nie "pochlonela", medala mam demko i oryginal tez bedzie;] teraz jesli chodzi o multi to zabawiam sie w far cry'a , supreme commader no i wic;] Ja gram w WiC, jakis tydzien temu jeszcze w setow najnowszych , ale ta beta jestr strasznie niedopracowana jezeli chodzi o multi, a tak to od 3 - 4 lat CoD1 nadal, w 2 czasami :P. Ale czekam na 4, no i MoH'a, wszyscy go tak krytykuja, ze az sam zaczynam sie bac co to bedzie ta wersja full, bo z demka jestem zachwycony. Co do WiC, to oczywiscie potwierdzam raz jeszcze ze wieczorem bede na 100, odezwe sie na gg, no a teraz ide skirmicha walnac jednego :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zapraszam wszystkich na server [MSV 04] EU Demo Server 6 Ja juz wszedlem do gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Właśnie zainstalowałem i troche pograłem. Wydajność na 2900xt jest żałośnie niska! Pełną płynnośc mam dopiero na LOW bo nawet na średnich średnio jest 24fps!!! Mówie o rozdziałce 1280x1024. Czarna rozpacz <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) A gdzie ci ci tyle wychodzi? W benchu, czy w rozgrywce? A sprawdziłbyś jak użycie rdzeni. Między innymi z powodu tej gry (preorder zamówiony) miałem zmieniać na c2d, ale chyba jednak wytrzymam do premiery nowego amd. Edytowane 2 Września 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 rafa - albo ta gra sie z Radkami nie lubi, albo masz cos mocno namotane w systemie, bo nie chce mi sie wierzyc, ze tak zle Ci to chodzi, skoro u mnie w 1680x1050 da sie komfortowo grac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 System świerzy - ma dopiero tydzień. Wszystko inne działa idealnie. Nawet rekordy swojej pobiłem w benchmarkach więc wydajność jest ok. @MariuszDW - i w benchu i w grze - pokaz slajdów! Najwyraźniej jest wielki problem w sterownikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Ja gram na Catalistach 7,7 i u mnie wszystko jest ok. Gdyby nie ten mój net co mnie często wywala to byłoby idealnie. Zdarza mi się czasami że wejde na serwer gdzie skacze jakbym miał klatke na sekunde ale to juz pingi raczej. Pograłem chwile i o ile byłem sceptyczny tak teraz jestem zachwycony. Gra wciąga oj wciąga. EDIT Wie ktoś może czy punkty po graniu w demo przechodzą jakbym kupił pełna wersję? Edytowane 3 Września 2007 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Ponoć nie przechodzą. Ostatnio były problemy z serwerami do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) witam :] zassałem, odpaliłem i stwierdzam ze gra bardzo interesujaca. Tytuł ktory warto zaliczyc. jakby ktos pytał jak w to gram, to odpowiem ze całkiem przyjemnie smiga na tej integrze xD nie spodziewałem się rewelacji ale na low + 1440 x 900 daje rade. jakos w niedlugim czasie bede zmianial grafe (pewnie 2600 pro od palita) to zdam relacje jak bedzie smigała. update: gra wciaga nieziemsko xD kilka meczy online zaliczonych, coraz lepiej juz mi idzie wiec mozemy grac :D Edytowane 3 Września 2007 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 jest jużrecka na ign'ie - 9.3; IGN Au 9.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Wizualizacje kolekcjonerskich wersji: http://www.gram.pl/news_9greGO3_World_in_C...jonerskich.html ja juz zamówiłem sowietów:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) Ciekawe, co na tej trzeciej płytce jest? Może soundtrack :D Tam piszą, że to dopiero wizualizacja graficzna jest. Mam nadzieję, że żadnych opóźnień nie będzie. world in Conflict Polish Special Edition :lol: aaAA... już niedługo :lol2: Edytowane 13 Września 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 CD Projekt zaczal rozsylac wezwania do zaplaty za preordery, co oznacza, ze premiera za 5 dni - 21. wrzesnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Full już jest w USA. Ciekawe jak z wymaganiami (podobno gra chodzi gorzej od dema) i jak ten single jest rozbudowany ;] Chociaż i tak pewnie będę ciupał w multi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 znaczy ze co. nikt jeszcze nie gral ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) fotki DX 10 on VISTA różnica spora miedzy grafa dx9 a dx 10 w szczególności w cieniach, kłębach dymu, tafli wody, wybuchach no i fps na dx 10 mam większy niz na dx9 Edytowane 19 Września 2007 przez Rav85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 a mozesz pyknac skirny w dx9? takie dla porownania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 rav a propo tego fpsa- wyższy o ile ? :) może w końcu będę miał powód do zainstalowania na tym dysku visty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvin Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) fotki DX 10 on VISTA różnica spora miedzy grafa dx9 a dx 10 w szczególności w cieniach, kłębach dymu, tafli wody, wybuchach no i fps na dx 10 mam większy niz na dx9 Dla mnie, tafla wody dalej wygląda jak rtęć :D Wystarczy looknąć na screen z kontenerowcem, jego odbicie w wodzie nie jest zbyt przejrzyste :wink: Jeśli to ma być DX10 to ja wielkiej różnicy nie widzę, chyba lupą musiałbym po ekranie jeździć, żeby coś dostrzec. Miało być fotorealistycznie vide screeny z Crysisa, a nawet w tym ostatnim tną efekty graficzne bo karty pokroju 8800GTX się dławią. ;) Jednym słowem DX10 jest mocno przereklamowany, jak wszystko ostatnimi czasy na rynku PC... Edytowane 20 Września 2007 przez Marvin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 własnie udało mi sie odpalić i zobaczyć to "czym sie tak każdy jarał"....... Na dzień dobry poczułem sam klimat oczywiście wojny, ryki, jeki, ludzi, odgłosy armat, świszczące błyskotki lecące z prędkością światła, błyszczące niczym "żywe złoto", świst kul, gromkie "BUM" wydobywajace sie z ogromnych opancerzonych potworów, co przekłada sie na niesamowitą prezentację nawiązująca MNIE SAMEGO GRACZA DO WALKI!!!! i to jest najważniejsze "tzw. wbicie sie w tłum" ---> zespolenie sie z grą..:) hehe zakupię jeszcze cały komb.marines...//na allegro// i będzie już totalne "wbicie się" Wszystko prezentuje się dobrze !!! - możemy skorzystać z full treningu, gdzie nauczymy sie wszystkiego od podstaw, bądź od razu przejść do rozgrywki jaką jest kampania, - misja pierwsza inwazja 'czerwonych, uderzających głównie w seattle !!!!! Na pierwszy rzut oka, przynajmniej mnie strasznie rzuciło sie w oczy sama PANORAMA całego miasta, z ogromnym widokiem, możliwościami, efekty słoneczne, woda: uciekający ludzie, szał, panika w mieście, w tle wybuchy, dym, itd.itp... Jest naprawde dobrze !!! fakt faktem wymaganie...qrews^^^ ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...