Mac' Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zanim dasz screeny to se licencje przeczytaj.... A po lekturze ich nie dasz, chyba że ją olejesz sikiem prostym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Co to za pomysł, ze nie mozna screenów dawać?? co tam gołe panie fruwaja smigłowcami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 afaik NDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfik Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 http://youtube.com/watch?v=fc0nWkNtVLQ nagrałem to podczas bety. i nie gadajcie mi tu o umowach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Fajny masz nick na youtube. :lol2: Btw niektorzy nie wiedza chyba co to NDA, wiele os. sie w przykry sposob o tym przekonalo, ale tutaj widze nie ma o co kopi kruszyc nawet :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 utro przetestuję na lepszej grafice i napiszę jak się gierka sprawuje. Co do screenów to niestety nie można dawać :)hoho :) 2,3MP fsaa4x aniso16x HQ no i ~25fps to nierzadkosc na 8800gtx, a to "tylko" dx9 ;) juz widze ten framerate w dx10. dobrze, ze SLI dziala B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 ustaw 1280x1024 Afx16 i bez aa lub z AAx4 jak mozesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 To jest beta. Dzisiaj wyszedł updejt który podobno cos zoptymalizował z grafiką. Niestety nie wiem czy coś to dało bo fps we frapsie mam wyłaczone. Ostatnio miałem runde gdzie puściłem 2xnuke a w sumie ich było 5... Taki wybuch jest midony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) U mnie też 1280x1024, Anizo x16, wszystko na maxa, tylko bez AA i 30-35 FPS. Jak walnie nuka to coś pięknego. Impuls, rozbłysk i komin aż na orbitę i my już dzieci mieć nie będziemy :) Edytowane 5 Czerwca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jaki teren obejmuje typowa mapa? Tak na oko: powierzchnie przecietnego miasta/wojewodztwa/kraju/kontynentu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jaki teren obejmuje typowa mapa? Tak na oko: powierzchnie przecietnego miasta/wojewodztwa/kraju/kontynentu?Raczej nieduży ;). Przynajmniej mi sie tak wydaje. Gra jakoś niczym nie zaskakuje chociaz ma ciekawe to multi (tylko teraz w sp w ogole nie bedzie mi sie chciało grać). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Takie małe miasto. Coś jak bf'owy Masztur City.... tylko troche więcej wolnej przestrzeni wokół jest.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 phi, wy tu sie szczypiecie żeby dać screeny a tu macie recenzje http://www.gram.pl/felieton.asp?id=1493 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkossecki Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 phi, wy tu sie szczypiecie żeby dać screeny a tu macie recenzje http://www.gram.pl/felieton.asp?id=1493 Cdprojekt moze sobie na to pozwolic poniewaz bedzie dystrybutorem WiC w Polsce tak samo jak dzieki niemu ludzie na wp mogli dostac klucze w jakims tam konkursie... Phi ale spostrzegawczosc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 ... i potwierdzony na iksa. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10462&a=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonWhite Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Na gram.pl jest pre-order pack do beta testów! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Beta już dostępna ... można ssać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 ta open? za dużo ludzi = zapchane serwery i mega lagi :( na closed beta było potwornie, a teraz to ja sobie nie wyobrażam :( ale ściągnę i tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 podaj linka do downa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 podaj linka do downa KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 A kluczyk dostaniesz niemal od razu po rejestracji na tej stronie. http://game-on.intel.com/deu/geekout/wic/default.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) To jeszcze skąd brać cd-keya, bo z torrenta to go nie dostane ;] EDIT: cd-key jest, dzięki Miazga, teraz potrzeba mirrora, bo z torrenta się wlecze 4kB/s :mur: Edytowane 11 Lipca 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Musisz poczekać u mnie też było tragicznie, ale po godzince idzie 360 kb/s i wyżej:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 KLIKIle ta wersja zajmuje ? Bo mi sie wydaje jakby to był stary instalator do starej MPbety. Da sie tutaj singla pograć ? Pytam bo klucza tak z pupy na maila dostałem ;). Pewnie dlatego ze brałem udział we wcześniejszych betatestach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Ile ta wersja zajmuje ? Bo mi sie wydaje jakby to był stary instalator do starej MPbety. Da sie tutaj singla pograć ? Pytam bo klucza tak z pupy na maila dostałem ;). Pewnie dlatego ze brałem udział we wcześniejszych betatestach. 1.66 GB jest to nowa open beta z dzisiaj. Z singla jest tylko tutorial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) 1.66 GB jest to nowa open beta z dzisiaj. Z singla jest tylko tutorial.tak jest tutorial, mozna poszalec artyleria :rolleyes: , ale ja standardowo o framerate chcialem, tym bardziej, ze mamy wbudowany benchmark ;) no wiec jezeli ktos "plakal", ze CoH i LP dzialaly wolno w dx10, to teraz sie chyba zaplacze na smierc :P framerate bardzo zblizony, jak nie nizszy do wspomnianych tytulow, no ale jak to wyglada, sczegolnie wlasnie wybuchy :) 1920x1200 wszystko na max fsaa 4x, aniso 16x. (sli) avg/min/max - 24(36)/17(25)/41(61) oczywiscie stery do poprawki, tak wiec cos sie jescze wyrwie. podobnie jak SupCom gierka (efekty?) "lezy" tez na procu. ktos jeszcze ma nadzieje, ze Crysis bedzie brykal w dx10? ;) edit : o wlasnie widze "dedykowane" nowe sterki - 163.11, zaraz sprawdze... Edytowane 11 Lipca 2007 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Niestety chyba juz po kluczach :( Jeśli ktoś ma "niepotrzebny" to prosze o pw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) tak jest tutorial, mozna poszalec artyleria :rolleyes: , ale ja standardowo o framerate chcialem, tym bardziej, ze mamy wbudowany benchmark ;) no wiec jezeli ktos "plakal", ze CoH i LP dzialaly wolno w dx10, to teraz sie chyba zaplacze na smierc :P framerate bardzo zblizony, jak nie nizszy do wspomnianych tytulow, no ale jak to wyglada, sczegolnie wlasnie wybuchy :) 1920x1200 wszystko na max fsaa 4x, aniso 16x. (sli) avg/min/max - 24(36)/17(25)/41(61) oczywiscie stery do poprawki, tak wiec cos sie jescze wyrwie. podobnie jak SupCom gierka (efekty?) "lezy" tez na procu. ktos jeszcze ma nadzieje, ze Crysis bedzie brykal w dx10? ;) edit : o wlasnie widze "dedykowane" nowe sterki - 163.11, zaraz sprawdze... betka jest w DX10 czy tylko benchmark ? ..jeszcze godzinka i polukam... Mi styknie 1280 i cienie na medium , AAx4 i AF16 + reszta max oczywiście. w DX10 Edytowane 11 Lipca 2007 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 a mi sie udalo zarejestrowac .. i przyslali mi maila z linkiem .. ale link ten nie chce sie odpalic .. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 betka jest w DX10 czy tylko benchmark ? ..jeszcze godzinka i polukam...ustawia sie opcje "aktywne" tylko w dx10, podobnie jak w CoH. benchmark jest w opcjach graf. tez podobnie jak w CoH ;) Mi styknie 1280 i cienie na medium , AAx4 i AF16 + reszta max oczywiście. w DX10no coz, to tylko rts, a co bedzie w Crysis? ;) fajnie sie zapowiada opcja grania na dwoch monitorach - mapa taktyczna i pole walki. btw: "dedykowane" stery podniosly troche framerate (z 10-15%) i sama plynnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...