Skocz do zawartości
Gość MaRuH

World In Conflict

Rekomendowane odpowiedzi

utro przetestuję na lepszej grafice i napiszę jak się gierka sprawuje. Co do screenów to niestety nie można dawać :)

hoho :) 2,3MP fsaa4x aniso16x HQ no i ~25fps to nierzadkosc na 8800gtx, a to "tylko" dx9 ;) juz widze ten framerate w dx10. dobrze, ze SLI dziala B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest beta. Dzisiaj wyszedł updejt który podobno cos zoptymalizował z grafiką. Niestety nie wiem czy coś to dało bo fps we frapsie mam wyłaczone.

Ostatnio miałem runde gdzie puściłem 2xnuke a w sumie ich było 5...

Taki wybuch jest midony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też 1280x1024, Anizo x16, wszystko na maxa, tylko bez AA i 30-35 FPS.

Jak walnie nuka to coś pięknego. Impuls, rozbłysk i komin aż na orbitę i my już dzieci mieć nie będziemy :)

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki teren obejmuje typowa mapa? Tak na oko: powierzchnie przecietnego miasta/wojewodztwa/kraju/kontynentu?

Raczej nieduży ;). Przynajmniej mi sie tak wydaje. Gra jakoś niczym nie zaskakuje chociaz ma ciekawe to multi (tylko teraz w sp w ogole nie bedzie mi sie chciało grać).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

phi, wy tu sie szczypiecie żeby dać screeny a tu macie recenzje

http://www.gram.pl/felieton.asp?id=1493

Cdprojekt moze sobie na to pozwolic poniewaz bedzie dystrybutorem WiC w Polsce tak samo jak dzieki niemu ludzie na wp mogli dostac klucze w jakims tam konkursie... Phi ale spostrzegawczosc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jeszcze skąd brać cd-keya, bo z torrenta to go nie dostane ;]

EDIT:

cd-key jest, dzięki Miazga, teraz potrzeba mirrora, bo z torrenta się wlecze 4kB/s :mur:

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile ta wersja zajmuje ? Bo mi sie wydaje jakby to był stary instalator do starej MPbety. Da sie tutaj singla pograć ?

Pytam bo klucza tak z pupy na maila dostałem ;). Pewnie dlatego ze brałem udział we wcześniejszych betatestach.

1.66 GB jest to nowa open beta z dzisiaj. Z singla jest tylko tutorial.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.66 GB jest to nowa open beta z dzisiaj. Z singla jest tylko tutorial.

tak jest tutorial, mozna poszalec artyleria :rolleyes: , ale ja standardowo o framerate chcialem, tym bardziej, ze mamy wbudowany benchmark ;) no wiec jezeli ktos "plakal", ze CoH i LP dzialaly wolno w dx10, to teraz sie chyba zaplacze na smierc :P framerate bardzo zblizony, jak nie nizszy do wspomnianych tytulow, no ale jak to wyglada, sczegolnie wlasnie wybuchy :)

1920x1200 wszystko na max fsaa 4x, aniso 16x. (sli)

avg/min/max - 24(36)/17(25)/41(61)

oczywiscie stery do poprawki, tak wiec cos sie jescze wyrwie. podobnie jak SupCom gierka (efekty?) "lezy" tez na procu. ktos jeszcze ma nadzieje, ze Crysis bedzie brykal w dx10? ;)

edit : o wlasnie widze "dedykowane" nowe sterki - 163.11, zaraz sprawdze...

Edytowane przez Sulaco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jest tutorial, mozna poszalec artyleria :rolleyes: , ale ja standardowo o framerate chcialem, tym bardziej, ze mamy wbudowany benchmark ;) no wiec jezeli ktos "plakal", ze CoH i LP dzialaly wolno w dx10, to teraz sie chyba zaplacze na smierc :P framerate bardzo zblizony, jak nie nizszy do wspomnianych tytulow, no ale jak to wyglada, sczegolnie wlasnie wybuchy :)

1920x1200 wszystko na max fsaa 4x, aniso 16x. (sli)

avg/min/max - 24(36)/17(25)/41(61)

oczywiscie stery do poprawki, tak wiec cos sie jescze wyrwie. podobnie jak SupCom gierka (efekty?) "lezy" tez na procu. ktos jeszcze ma nadzieje, ze Crysis bedzie brykal w dx10? ;)

edit : o wlasnie widze "dedykowane" nowe sterki - 163.11, zaraz sprawdze...

betka jest w DX10 czy tylko benchmark ? ..jeszcze godzinka i polukam...

Mi styknie 1280 i cienie na medium , AAx4 i AF16 + reszta max oczywiście. w DX10

Edytowane przez konio68

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

betka jest w DX10 czy tylko benchmark ? ..jeszcze godzinka i polukam...

ustawia sie opcje "aktywne" tylko w dx10, podobnie jak w CoH. benchmark jest w opcjach graf. tez podobnie jak w CoH ;)

Mi styknie 1280 i cienie na medium , AAx4 i AF16 + reszta max oczywiście. w DX10

no coz, to tylko rts, a co bedzie w Crysis? ;)

fajnie sie zapowiada opcja grania na dwoch monitorach - mapa taktyczna i pole walki.

btw: "dedykowane" stery podniosly troche framerate (z 10-15%) i sama plynnosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi