::::kyniu:::: Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 jesli chodzi o herca to jest też radeon 8500le 64 ddr??????????/ ile bym miał marków??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Hercules lepszy ale były już o tym topici... poSZUKAJ troche... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 No jasne a cos myslal.A lepszy herc oczywiscie,a makrow z 9k.I (jak ci poszlo z tym mnoznikiem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 HERCULES jest lepszy!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Mam Szafira 8500 LE 250/250, i jestem niesamowicie zadowolony. Wycisnąłem z niego na ecsie i porocu kręconym na 1900XP 9304 3D Marki, ale to nie kres jej wydajności :twisted: Wycisne z niej wszystko jak Epox wróci z serwisu :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...