kubik Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Kiedy odpalam utorenta, klikam na download to po krotkim czasie zaczyna mi mulic kompa( co pare sekund dysk nie wiadomo co doczytuje), wtedy nie moge pracowac na komputerze bo sie wszystko muli. Dodam,ze robilem reinstalke systemu i to samo, kiedys nie mialem tego problemu. Skanowalem caly dysk od wirusow, nic nie znalazlo. Sprawdzalem avastem, bit defenderem, nic.. Czy ktos juz mial taki problem albo wie jak go naprawic? Pozdrawiam, z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Tak, ja, zamulał mi proces avasta, nic nie poradziłem ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Tak, ja, zamulał mi proces avasta, nic nie poradziłem ;).Twoj problem mozna wywnioskowac po wyniku twojej maszyny w 3d mark-u 2001 ;o ... Ktos inny moze ma jakas koncepcje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Twoj problem mozna wywnioskowac po wyniku twojej maszyny w 3d mark-u 2001 ;o ... Ktos inny moze ma jakas koncepcje ? Nie mam nastroju na wymyślanie żartobliwej odpowiedzi, więc napiszę tylko, że tak naprawdę nie mam 1338pkt w 3dmarku01 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Kombinowałeś z ustawieniami buforu utorrenta? Masz jakiegoś antywira w tle? Może Ci po prostu rezerwuje miejsce na dysku pod ściągane pliki - takie 4 GB iso trochę się robi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Kombinowałeś z ustawieniami buforu utorrenta? Masz jakiegoś antywira w tle? Może Ci po prostu rezerwuje miejsce na dysku pod ściągane pliki - takie 4 GB iso trochę się robi :lol2:nie nie kombinowalem, dziwna sprawa bo wczesniej z niego korzystalem i bylo dobrze :) Nic przerzucam sie na AZUREUSA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 ja sie przerzucilem z azura na utorr... a to dlatego że azur jest na javie i wpierdziela mi po 40-50mb pamieci i cos ostatnio mi zamulał łącze ;/ , utorr. 7-8 mb :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Tak jak napisał IamWeasel. Też kiedyś miałem problem. Pewien AV + p2p = muł. Skończyło się zmianą AV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 zmienic klienta orrenta... bitspirit, bitcomet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 hmm utorrent zmula? to najprawdopodobniej sprawdze czy wszystko jest dobrze ściągnięte :] sprawdzi i przestanie zmulać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 hmm utorrent zmula? to najprawdopodobniej sprawdze czy wszystko jest dobrze ściągnięte :] sprawdzi i przestanie zmulać :] Nie :) Zamula cały czas. I to nie utorrent zamula, tylko avast. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Trzeba zmienić avasta na Kaspersky od AOL - Active Virus Shield http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp Zmieniłem Avasta na niego na 2 kompach i jak na razie działa ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Dziwne macie problemy bo ja uzywam utorrenta jak i avasta i nic mi nie muli ;) Moze po prostu mam szczescie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Wylaczcie w Avascie skanowanie p2p i powinno byc OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...