yuucOm Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Tak btw to jakie firmy robia karty ATi (gdzieś było zdjęcie partnerów ATi). Szkoda ze nie ma wsród nich galaxy ;). Trzeba patrzec na HISa bo z tego co pamietam to ta firma najbardziej podkręcała stockowe Radosławy (i nowe chłodzenie dawała - moge sie mylić bo nie znam sie za bardzo na ATi ;p). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 ASUS HiS Gigabyte Sapphire MSI nie wiem jak z Palitem, ale też powinien wypuścic jakiś produkt i wiele innych pomniejszych "firemek" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Jeszcze HiS, GeCube, ABit (kiedyś, teraz chyba nie). Chyba tyle, jeśli chodzi o producentów (tych najpopularniejszych) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Connect3D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) A Powercolor ? ;) No to panowie 2 days i cała prawda wyjdzie na jaw. Mam nadzieję że te testy to zwykły fake w wykonaniu fanboyow NV. ;) Edytowane 12 Maja 2007 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 A Powercolor ? ;) No to panowie 2 days i cała prawda wyjdzie na jaw. Mam nadzieję że te testy to zwykły fake w wykonaniu fanboyow NV. ;)ALe chyba nie ostatnie test z XS ? :P. Kurcze juz sie nie moge doczekać. Dobra cena XT i Nv bedzie musiała swoje ceny w dól spuścić ;p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mission123 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) Przeżywacie tę premierę jak jakieś zbawienie :wink2: Zresztą ja też ;-) Ja chciłbym doczekać się jakiś cacuszek za 500-600zł które wydajnością przebiją karty 8600 i zdobędą serca fanów NV. Modlę się jedynie teraz o to + odzyskanie sprawności prawej dłoni (gips :angry: ) przed zapukaniem kuriera z nową karciuszką Edytowane 12 Maja 2007 przez Mission123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) ALe chyba nie ostatnie test z XS ? :P. Kurcze juz sie nie moge doczekać. Dobra cena XT i Nv bedzie musiała swoje ceny w dól spuścić ;p.Ja wiem... czy tak muszą? http://www.chron.com/disp/story.mpl/ap/fn/4793786.html Edytowane 12 Maja 2007 przez qqrydza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Ja wiem... czy tak muszą? http://www.chron.com/disp/story.mpl/ap/fn/4793786.html Ich strata bo przy nastepnej okazji przechodze na radosława ;p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Oficjalna premiera 14 maja tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) Tak. Jestem teraz w fazie zmiany grafiki. Nie wiem czy brać 8800GTXa czy czekac. Rozumiem ze w poniedzialek bedzie juz wiadomo co jest lepsze i ile kosztuje? Jak bedzie z cenami gtxów po premierze nowego ukladu ati ? Edytowane 12 Maja 2007 przez acrobat13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 ja ciągle czekam a potem zobacze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 W poniedziałek kurtyna pójdzie do góry i wszystko się wyjaśni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ento Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 W Australii za 5,5h jest poniedzialek B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginder Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 W Australii za 5,5h jest poniedzialek B-) :-P :-P :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 A ja sie nie zdziwię, jak jutro nic nie będzie. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 A ja sie nie zdziwię, jak jutro nic nie będzie. :lol2:Dołujesz nas :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 http://www.fx57.net/?p=652 Trochę fotek karty MSI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ento Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Testy kolesia ktory juz wczoraj dostal karte ($485...) http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33890816 Wyniki calkiem calkiem, na E6300@3.2 w 3DMarku'06 10.5k na starych driverach i pod Vista :) Edytowane 13 Maja 2007 przez ento Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Jezeli ten kolejny Nie Oficjalny test jest prawdziwy to Radek 2900xt z dopracowanymi sterownikami bedzie konkurentem dla 8800GTX a nie jak zakladano poprzednio , dla 8800GTS Przypuszczam ze dopiero najblizsze 2-3 tygodnio pokaza co jest wart nowy produkt ATI/amd trzeba czekac na kolejne poprawione catalysty . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C9400757 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 swietna alternatywa pomiedzy GTS, a GTX :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) czemu w tym sklepie http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C9400757 kurde napisali ze ta katra jest 256bitowa? mam andzieje ze to jakis cieć napisał bo za tą cenę zaszaelję chyba PROSZĘ O PODAWANIE WSYZSTKICH NASZYCH SKLEPOW GDZIE BEDZIE DOSTPNA TA KARTA bo w przyszlym tygodniu skaldam nowego kompa wreszcie jupi Edytowane 13 Maja 2007 przez Gierek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Nie chce mi sie przegladac tylu stron tematu, moglby ktoś porownac tego x2900xt (x?) do 8800gtx? W tym tygodniu chcialbym zamowic grafike, zastanawiam sie czy GTX czy ten radeon? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 acrobat13 Czekales tyle , to poczekaj jeszcze tydzien , dwa jeszcze sie moze okazac ze nowe radki maja jakiegos ukrytego babola i co wtedy ?? Trzeba poczekac az caly swiat wytestuje karty i wtedy podjac decyzje Cena okol o 1400zl napewno przemawia za 2900xt ,do tego ponoc duze mozliwosci oc przy ktorym karta zbliza sie do osiagow 8800gtx . Ja sam sklaniam sie ku zakupowi eadka 2900xt . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 za wczesnie na porownywanie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 jak mozesz zalozyc wodę to bierz radka... inaczej.... za500zł mniej bedziesz miec radka sąłbszego ale nei az tak bardzo od GTXa a najlepiej to pcozekaj do jutra juztro na vr-zone pewnie bedzie duzy ogromny test....i po podkreceniu zobaczymy ile wyciagneli z radka a ile max z gtxa i wtedy bedziemy mogli dalej dyskutowac co lepsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian_gracz Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 http://www.fx57.net/?p=652 Trochę fotek karty MSINormalnie chce tą kartę, ile dajecie za moją choć w sumie chyba nie obłaca się zmieniać jak wszystko śmiga na max. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) No to czekam do jutra, mam nadzieje ze GTX bedzie wydajniejszy i go wezme. :) nie bić dziecka nvidii, nigdy nie mialem ati. :P Edytowane 13 Maja 2007 przez acrobat13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) bic lać w pupsko koles od tego zaleec bedie cena itd... nV a ati nie ma rozniycy...tzn jest-wydajnosc meidzy poszcegolnymi modelami... ZACZELO SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://vr-zone.com/?i=4946 kocham VR ZONE energi bierze troche wicej od GTXa a wydajnosc...cholera wie... hmm karta ma fajny wykpop tylko stery w niektorych grach są do bani chyba sie skuszę chociaz cholera gts nei jest najgorszy kurde nie wiem co wybrac GTS czy 29000xt rydzyk fizyk zamawiam ją jak bedzie Edytowane 13 Maja 2007 przez Gierek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...