mongothealien Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 przygód z diix'em cd: wywaliłem ace mega codec pack ( przesówał o chwilkę dzwięk w stosunku do obrazu :evil: ) zapodałem noweg xvid'a, i divix 5.02, puszczam sofie filmik w vplayer'ze i winda sypie komunikatem że chce codeca INDEO, wchodze na stronke podaną w linku i co widze 8O kcesz indeo to zapłać 14$ :? nie dość, że M$ wydał ostatnio SP 1a bez java, to jeszcze próbuje sobie nabić kieszeń kasą frajerów za barakujące codec'i - szlag mnie powoli trafia. indeo ostatecznie zessałem z jakiegoś wareza 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 nie dość, że M$ wydał ostatnio SP 1a bez java, to jeszcze próbuje sobie nabić kieszeń kasą frajerów za barakujące codec'i - szlag mnie powoli trafia.To że nie ma java w SP1a jest wynikiem procesu MS vs. Sun, tak zadecydował sąd. A że każą sobie płacić to ich prawo przecież nikt Cię nie zmusza do kożystania z produktów MS :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 nie dość, że M$ wydał ostatnio SP 1a bez java, to jeszcze próbuje sobie nabić kieszeń kasą frajerów za barakujące codec'i - szlag mnie powoli trafia.To że nie ma java w SP1a jest wynikiem procesu MS vs. Sun, tak zadecydował sąd. A że każą sobie płacić to ich prawo przecież nikt Cię nie zmusza do kożystania z produktów MS :wink: . Skądże. Jest tyle dobrych, w 100% kompatybilnych z windows systemów, zwłaszcza do gier się szczególnie nadają... :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Bo za bledy trzeba placic.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...