Skocz do zawartości
Vieri

Problem Z Zainstalowaniem Sterów Do Grafy

Rekomendowane odpowiedzi

A więc tak wszystko od początku postanowiłem sobie zmienić stery tyle że nie na stery od nvidii tylko Xg wywaliłem stare restart zaisntalowałem od xg restart no i blu screen .... Odpalam w awaryjnym wywalam Xg . Później windows odpala sie normalnie instaluje poprzednie stery no i tu się zaczynają jaja.... chociaż zaisntalowałem stery to nadal nie widzi karty cały czas wyrzuca dymek że mam zaisntalować sterowniki bo znaleziono karte VGA. Jeżeli to ma znaczenie to jest to GF FX 5900XT miałem już tak raz kiedyś i zrobiłem formata ale teraz mi się za bardzo nie chce go robić wiec jak ktoś ma pomysł to walić... z góry thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety dalej nic.... cały czas jakby nie zauwarza tych sterowników że są zainstalowane :( Próbowałem nawet kreatorem z windowsa instalowania nwoego sprzętu i wrzuciłem płytke ze sterownikami do karty które dostałem z kartą i na początku wykrywa że sa instalowane sterowniki do FX 5900XT ale potem :

"Wystąpił problem podczas instalowania tego sprzętu NVIDIA GeForce 5900XT Paramter jest niepoprawny"

Help co robić :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli to ma pomóc to blue screen pluł się o plik nv4.ini (chyba tak napewno nv z rozszerzeniem ini ale co do numerku nie jestem pewny) bo podczas instalacji tych sterów XG pytało się podczas instalacji czy podmienić plik nv4.ini i ja klikłem tak :/ no i potem po restarcie blue screen...

Dzięki spróbuje jeszcze z tym

EDIT: Nadal to samo :(:(:(:(

Edytowane przez Vieri

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi