Vieri Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 A więc tak wszystko od początku postanowiłem sobie zmienić stery tyle że nie na stery od nvidii tylko Xg wywaliłem stare restart zaisntalowałem od xg restart no i blu screen .... Odpalam w awaryjnym wywalam Xg . Później windows odpala sie normalnie instaluje poprzednie stery no i tu się zaczynają jaja.... chociaż zaisntalowałem stery to nadal nie widzi karty cały czas wyrzuca dymek że mam zaisntalować sterowniki bo znaleziono karte VGA. Jeżeli to ma znaczenie to jest to GF FX 5900XT miałem już tak raz kiedyś i zrobiłem formata ale teraz mi się za bardzo nie chce go robić wiec jak ktoś ma pomysł to walić... z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Spróbuj z Driver Cleanerem... ;) Klik! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieri Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Niestety dalej nic.... cały czas jakby nie zauwarza tych sterowników że są zainstalowane :( Próbowałem nawet kreatorem z windowsa instalowania nwoego sprzętu i wrzuciłem płytke ze sterownikami do karty które dostałem z kartą i na początku wykrywa że sa instalowane sterowniki do FX 5900XT ale potem : "Wystąpił problem podczas instalowania tego sprzętu NVIDIA GeForce 5900XT Paramter jest niepoprawny" Help co robić :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 To może inną wersję sterów? Starsze, nowsze... chyba że już próbowałeś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieri Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Próbowałem już starych najnowszych i tych na których działałem przed zainstalowaniem driverów XG i nic ciągle to samo nie wykrywa karty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) Kończą mi się pomysły... :) Ale jeszcze możesz spróbować przeinstalować stery do portu agp... Tu masz link, jakby co: Klik! Edytowane 12 Listopada 2006 przez .:SpIrIt:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieri Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) Jeżeli to ma pomóc to blue screen pluł się o plik nv4.ini (chyba tak napewno nv z rozszerzeniem ini ale co do numerku nie jestem pewny) bo podczas instalacji tych sterów XG pytało się podczas instalacji czy podmienić plik nv4.ini i ja klikłem tak :/ no i potem po restarcie blue screen... Dzięki spróbuje jeszcze z tym EDIT: Nadal to samo :(:(:(:( Edytowane 12 Listopada 2006 przez Vieri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...