gulises Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 9700 niema z 64mb bo musieli byc dać inna płytke PCB na której by juz sie niedało 256 odpalic , a 9500 MA płytke PCB od 9700 dlatego tam jest ta szyna 256-bitów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 9700 niema z 64mb bo musieli byc dać inna płytke PCB na której by juz sie niedało 256 odpalic , a 9500 MA płytke PCB od 9700 dlatego tam jest ta szyna 256-bitów.9700 niema z 64mb bo musieli byc dać inna płytke PCB na której by juz sie niedało 256 odpalic , a 9500 MA płytke PCB od 9700 dlatego tam jest ta szyna 256-bitów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 śfietnei i co z tego???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 ...ze świstak siedzi za kradzione sreberka :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 BREJ NOCY ALL. A tak nawiasem muwiac to ze ATI niema w specyfikacji 256- bitowej szyna dla seri 9500 to nieznaczy ze jej tam niema :) ...co niezmienia faktu ze za cene około 900zł mam 15226 Pkt w 2001 nie se :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 a co do moich postuf wczescniej to mi sie winda pojebała. Jak ja to kocham :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 a mnie się wydaje że nvidia coś kręci ghyhyh... może podpuszcza ati ? heh... wydaje mi się że nvidia chyba coś kombinuje w gffx, ponieważ ma wyjść radeon 9900 [odpowiedź ati na gffx] i nvidia szykuje się na to żeby walnoąć kartę lepszą od ati a dopiero później "normalne" gffx hyhy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 a mnie się wydaje że nvidia coś kręci ghyhyh... może podpuszcza ati ? heh... wydaje mi się że nvidia chyba coś kombinuje w gffx, ponieważ ma wyjść radeon 9900 [odpowiedź ati na gffx] i nvidia szykuje się na to żeby walnoąć kartę lepszą od ati a dopiero później "normalne" gffx hyhy... No bo kto by kupil gf fx jak od niego bylby juz lepszy radek 9900 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...