Skocz do zawartości
lookout

Żegnamy pana FX`a ?? Co to ? ;]

Rekomendowane odpowiedzi

9700 niema z 64mb bo musieli byc dać inna płytke PCB na której by juz sie niedało 256 odpalic , a 9500 MA płytke PCB od 9700 dlatego tam jest ta szyna 256-bitów.9700 niema z 64mb bo musieli byc dać inna płytke PCB na której by juz sie niedało 256 odpalic , a 9500 MA płytke PCB od 9700 dlatego tam jest ta szyna 256-bitów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BREJ NOCY ALL.

A tak nawiasem muwiac to ze ATI niema w specyfikacji 256- bitowej szyna dla seri 9500 to nieznaczy ze jej tam niema :) ...co niezmienia faktu ze za cene około 900zł mam 15226 Pkt w 2001 nie se :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie się wydaje że nvidia coś kręci Dołączona grafikaghyhyh... może podpuszcza ati ? Dołączona grafikaheh...

wydaje mi się że nvidia chyba coś kombinuje w gffx, ponieważ ma wyjść radeon 9900 Dołączona grafika [odpowiedź ati na gffx] i nvidia szykuje się na to żeby walnoąć kartę lepszą od ati a dopiero później "normalne" gffx Dołączona grafika hyhy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie się wydaje że nvidia coś kręci Dołączona grafikaghyhyh... może podpuszcza ati ? Dołączona grafikaheh...

wydaje mi się że nvidia chyba coś kombinuje w gffx, ponieważ ma wyjść radeon 9900 Dołączona grafika [odpowiedź ati na gffx] i nvidia szykuje się na to żeby walnoąć kartę lepszą od ati a dopiero później "normalne" gffx Dołączona grafika hyhy...

No bo kto by kupil gf fx jak od niego bylby juz lepszy radek 9900 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...